فرماندار:  وزارت نفت پرداخت خسارت به روستاییان جاسک را تسریع کند

بندرعباس - ایرنا - فرماندار جاسک گفت: وزارت نفت پرداخت خسارت به روستاییانی که زمین‌هایشان در محدوده فعالیت شرکت‌های نفتی طرح توسعه سواحل مکران قرار گرفته را تسریع کند.

علی مهرانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اشاره به بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از فعالیت‌های شرکت‌های نفتی در سواحل مکران، افزود:‌ این موضوع در حضور اعضای این کمیسیون طرح شد که مردم از قدیم در این مناطق ساکن بوده‌اند که بعضاً سند ندارند.

وی ادامه داد:‌ روند صدور سند هم زمان‌بر است، لذا وزارت نفت برای تسریع در این زمینه می‌تواند نیروهایی را در منطقه مستقر کند تا مسایل را با سرعت مورد رسیدگی قرار داده و پرداخت خسارت‌ها سریع‌تر انجام شود.

رییس شورای اداری جاسک اضافه کرد:‌ مردم شهرستان بسیار خوب هستند و با وجود اینکه بخشی از زمین‌هایشان در محدوده فعالیت شرکت‌های نفتی قرار گرفته و معترض هم هستند جلوی کار را نگرفته‌اند، اما باید مشکل‌های آنان حل شود.

مهرانی اشاره کرد: دفتر فنی استانداری هرمزگان هم پیگیر این موضوع بوده و امید می‌رود سریع‌تر به نتیجه برسد.

به گزارش ایرنا، اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با هدف بررسی مسائل مختلف و پیگیری روند طرح های پیشران و اقتصادی به هرمزگان سفر کرده بودند و بازدیدهای میدانی رییس و اعضای این کمیسیون با همراهی استاندار هرمزگان و جمعی از مسوولان در بوموسی، جاسک و بندرعباس انجام شد.

جاسک در فاصله ۳۵۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده که مسیر دسترسی به آن از میناب تا جاسک جاده‌ای با مشخصات راه اصلی در یک باند رفت و برگشت با مشخصات ۱۱ متر است.

شهرستان جاسک دارای ۵۱ هزار نفر جمعیت بوده و مشرف به دریای عمان است که شغل عمده مردم صیادی و کشاورزی است.

حضور و فعالیت شرکت‌های نفتی در این منطقه در راستای توسعه دریا محور و توسعه سواحل مکران است و منطقه دریای مکران شاهراه خلیج فارس به آب‌های آزاد است.

سواحل مکران در محدوده آب‌های ساحلی و اقیانوسی دریای عمان از ایستگاه‌های مهم و اصلی تجارت، اقتصاد و گردشگری ایران است و این منطقه از حوزه گواتر و پسابندر چابهار آغاز شده و تا منطقه میناب هرمزگان ادامه دارد که ۶۰ درصد سواحل مکران در هرمزگان قرار گرفته است.

سواحل مکران علاوه بر بهره‌مندی از مردمی نجیب و پر مهر و پرتوان و سخت‌کوش، دارای منابع خدادادی معدنی، ظرفیت‌های شیلاتی و بندری ویژه‌ای است که می‌تواند بستری برای رونق تولید ماهی و میگو در قالب طرح‌های پرورش در دریا و مزارع پرورش میگو باشد.

همچنین وجود منطقه کوه مبارک که دومین پایانه صادراتی نفتی کشورمان است و وجود تأسیسات مهم در این منطقه می‌تواند میزبان شرکت‌های مختلف پالایشگاهی و پتروپالایشی برای ساخت مجموعه‌های جدید ارزش آفرین در حوزه نفت باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha