به گزارش سه شنبه ایرنا از رویترز، این وزارتخانه در بیانیه ای اعلام کرد که در پاسخ به کمبود کوتاه مدت عرضه، تعرفه های هفت ماده غذایی از ۱۰ درصد حال حاضر به صفر درصد کاهش می یابد.
این اقدام به ارزش مجموعاً ۴۷.۳ میلیارد وون (۳۵.۸۱ میلیون دلار) برای اکثر این هفت محصول تا پایان سال اجرا خواهد شد.
وزارت دارایی کره جنوبی گفت: «در سال جاری، رشد کلی قیمتهای مصرفکننده تا حدودی کند شده است. با این حال، برخی از محصولات کشاورزی، شیلات و دام به دلیل کمبود عرضه کوتاه مدت و افزایش قیمت های جهانی، افزایش قیمت داشته اند.»
در ماه فروردین، قیمت مصرف کننده گوشت و ماهی در کره جنوبی به ترتیب ۴.۲ درصد و ۱۳.۵ درصد افزایش یافت.
سیستم سهمیه ای با نرخ تعرفه سیستمی است که براساس آن محصولات با شرایط تعرفه مطلوب در حجم تعیین شده وارد می شوند. مقدار واردات بیش از حد مجاز با تعرفه های بالاتر اعمال می شود.
دادههای بانک مرکزی کره جنوبی در اوایل این ماه نشان داد که قیمتهای مصرفکننده کره جنوبی در ماه آوریل به دلیل کاهش قیمتهای جهانی نفت با کمترین سرعت در بیش از یک سال گذشته رشد کرد. بر اساس این آمار، قیمت مصرف کننده که معیار اصلی تورم است، در ماه گذشته نسبت به سال قبل ۳.۷ درصد افزایش یافت، در حالی که در ماه مارس ۴.۲ درصد افزایش یافت.
با این وجود تورم در ماه فروردین و اردیبهشت برای بیست و پنجمین ماه متوالی بالای ۲ درصد - هدف تورم بانک مرکزی کره جنوبی در میان مدت - باقی ماند.
نظر شما