وی با بیان اینکه در برنامه توسعه هفتم تولید فرهنگ بنیان، آمایش نگاه فرهنگی و مناطق ویژه فرهنگی مدنظر قرار دارد، بیان کرد: پیرامون مناطق ویژه فرهنگی نگاه حمایتی و معافیت برای ایجاد زیرساخت ها در حال شکل گیری می باشد.
او با اشاره به اینکه تولید محصولات با ویژگی ایرانی و اسلامی از اولویت ها است، گفت: امروز در شرایطی هستیم که بسیاری از برنامه های زیست بوم و سایر اسناد آن، با کمک جوانان در مسئله یابی و یافتن راه حل امکان پذیر است و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یک ستاد در حال هماهنگی بین دستگاههای مختلف است.
دکتر امامی افزود: برخی افراد در طول سالهای گذشته، وظیفه خود را به درستی انجام ندادند و اکنون صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان اصلی ترین بازو در این موضوع سعی در جبران گذشته دارد و فقط به حوزههای معدنی و صنعتی توجه مخصوص ندارد بلکه به حوزه فرهنگی نیز توجه بسیاری دارد.
وی ادامه داد: واقعیت این است که سرمایه اجتماعی و ادبیات کهن ما به درستی مورد توجه قرار نگرفته است و افرادی همچون نظامی، فردوسی و خاقانی که همچون معادنی هستند که میتوانند جریان فکری و فرهنگی ایجاد کنند، مورد شناسایی و استفاده قرار نگرفتهاند.
پارک علم و فناوری پیشگام صنایع خلاق کشور است
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: پارک علم و فناوری خراسان رضوی پیشگام و پیشانی تحول صنایع نرم و خلاق کشور است.
او در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: اگر در سالهای گذشته نسبت به هوش مصنوعی توجه می شد ، اکنون دچار مشکل نبودیم و اکنون فرصت بازنگری و اقدام وجود دارد.
امامی افزود: در حوزه سوغات زیارت می توانیم یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان برای کشور های همسایه و سایر نقاط جهان باشیم.
وی ادامه داد: یکی از برنامه های اصلی تحولی دولت سیزدهم، ارتقاء کیفیت محصولات علمی، ایرانی و اسلامی است و حوزه فرهنگ یکی از زیر مجموعه های آن به حساب میآید؛ بر اساس این رویکرد اقتصاد، فرهنگ بنیان و خودکفاباید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد و فرصت درون زایی اقتصاد فرهنگی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی مردمی فراهم شود.
وی گفت: این انتظار از فرهنگ ایران وجود دارد که جان و روح مصرف کنندگان را سیراب کند و حوزه زیارت نقش بزرگی در این خصوص دارد.
نظر شما