رهاورد سفر رئیس جمهور به استان بوشهر امضای ۷۶۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه است

بوشهر - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: امضای تفاهم‌نامه‌های مختلف اقتصادی به ارزش ۷۶۰ میلیارد تومان مهمترین رهاورد سفر دوم هیات دولت به این استان است.

به گزارش ایرنا، علی باستین روز جمعه در جمع خبرنگاران یکی از برنامه‌های مهم دور دوم سفر رئیس جمهور به استان بوشهر در اسفند ماه ۱۴۰۱ را انعقاد تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف دانست و اظهار کرد: این میزان سرمایه‌گذاری در این استان بیانگر وجود شرایط اقتصادی و اشتغال‌زایی و استقبال مطلوب از سوی سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها است.

وی افزود: تفاهم‌نامه‌های منعقد شده در بخش‌های صنعت، صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی، طرح‌های گردشگری و صنایع تولیدی و اقتصادی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر یادآور شد: در همین ارتباط کمیته راهبری عملیاتی شدن تفاهم‌نامه‌های منعقد شده استان بوشهر در دور دوم سفر رئیس جمهور تشکیل شده است.

وی ادامه داد: برای اجرایی شدن این تفاهم‌نامه‌ها تکالیف لازم دستگاه‌های اجرایی تعیین و در استانداری بوشهر نیز یک نفر برای پیگیری طرح‌ها تعیین شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر اضافه کرد: مهمترین رکن عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه‌ها این است که برای تامین زمین، صدور مجوز و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز هر یک از طرح‌ها در راستای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط اقدامات لازم انجام می‌شود.

باستین اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تلاش می‌شود در یک افق پنج ساله به هدف‌های مورد نظر برای راه‌اندازی این واحدهای صنعتی و اقتصادی دست یابیم.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه با صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور وابسته به وزارت صمت گفت: این تفاهم‌نامه در راستای حمایت از صنایع دانش بنیان و پیشرفته در بخش‌های مختلف اقتصادی و با هدف روان‌سازی تولید در این صنایع و واحدهای پیشرفته و تامین سرمایه در گردش و ثابت تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی منعقد شده است.

باستین بیان کرد: این تفاهم‌نامه نسبت به ضوابط بانکی دارای شرایط بهتر است و زمینه تسهیل تولید در این صنایع و واحدهای پیشرفته فراهم می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر با بیان اینکه بسیاری از صنایع تولیدی استان نوپا و دانش‌بنیان هستند تصریح کرد: با توجه به نرخ سود بانکی بالا در شرایط موجود و یا تامین وثیقه‌ها و ضمانت‌نامه مورد نیاز برای اخذ تسهیلات، واحدهای یاد شده با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و ظرفیت صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور می‌تواند شرایط مطلوبی برای شرکت‌های تولیدی تسهیل و حمایت کند.

باستین بیان کرد: امید است این مجموعه با کمک به واحدهای تولیدی استان مشکلات آنان را برطرف کند تا فصل جدیدی برای تحقیقات و حمایت از صنایع پیشرفته فراهم کند و در این راستا اداره کل صمت استان بوشهر واحدهای صنعتی که می‌تواند از مزیت صندوق حمایت از صنایع پیشرفته استفاده کنند شناسایی و معرفی می‌کند.

وی بیان کرد: این استان با توجه به داشتن ظرفیت‌های مختلف قطب توسعه اقتصادی کشور و اکنون ۶.۵ درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به استان بوشهر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha