به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر شنبه شب در همایش حل مشکلات و معضلات جهان اسلام با بهرهگیری از اندیشههای امام خمینی(ره)که در سالن همایشها و نمایشگاههای آستان قدس رضوی برگزار شد، با اشاره به ۲ جریان کفر و نفاق برای از بین بردن حق افزود: امام را حل(ره)در یکی از بیانات خود نفاق را به مراتب بسیار خطرناکتر از کفر معرفی کرده است.
وی با بیان این که اگر خطراتی در جهان اسلام اتفاق افتاده بر اثر جریان نفاق بوده است،ادامه داد: جریان نفاق، واقعیتها را تحریف میکند چرا که منکر واقعیتها نمیشود بلکه قرائتهای دیگری از گزارههای دینی به مردم ارائه میکند که این قرائت واقعی نیست و این تحریف در نهایت حرکت الهی را تحت تاثیر قرار میدهد و آن را ناکارآمد می کند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: امام راحل(ره) معتقد بودند برای اینکه ما بتوانیم پرچم اسلام را در جامعه بشریت برافراشته نگه داریم باید امروز نگاه ما بر اساس اصول مشترک امام خمینی(ره) باشد و مرزهای ظاهری که بین انسانها قضاوت میکند اینها را کنار بگذاریم چرا که امام اعتقادی به مرزهای جغرافیایی که برای کشورها ایجاد شده بود، نداشت.
پژمانفر افزود: مبارزه امام در برابر جریان تحریف، مبارزهای تمام عیار بود، امام در جریان این مبارزه تلاش میکردند با افرادی که قرائت نادرستی را از گزارههای دینی ارائه میدهند مبارزه، ایستادگی و مقاومت کند که این امر سبب معنا پیدا کردن ایستادگی و مقاومت شد.
وی ادامه داد: امروز در دنیا میگویند هیچ مسیری برای متوقف کردن اسلام نیست، اسلام جریانی است که در آینده بسیار نزدیک تمام دنیا را تصاحب میکند و به دست میگیرد.
این مسوول بیان کرد: امروز قدرت های ما در کنار هم میتواند حرکت های بزرگی را انجام دهد و داشتههای ما میتواند آثار و برکات بسیاری داشته باشد لذا امروز اگر بخواهیم به نقطه مشترکی برسیم در یک فضای برادری و اخوت می توانیم برسیم.
اعتقاد به اسلام ناب محمدی اصلیترین ویژگی مکتب امام راحل(ره) بود
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در این همایش در خصوص مهمترین ویژگیهای مکتب امام راحل(ره) گفت:اصلیترین و مهمترین ویژگی مکتب امام اعتقاد به اسلام ناب محمدی و نفی اسلام آمریکایی بود. امام با همه وجود به اسلام ناب معتقد بود و با همه وجود در مقابل اسلام آمریکایی ایستاد.
حجتالاسلام و المسلمین حجت گنابادینژاد با بیان این که امام، اسلام را تجدید حیات کردند چرا که خودشان معتقد به اسلام بودند، افزود: امام آن رهبری بودند که با اسلام آغاز کرد و همه وجودش را برای اسلام گذاشت و مسلمانها هم با همه وجود از امام حمایت و تبعیت کردند چرا که امام یک مرزبندی بین اسلام ناب و اسلام آمریکایی داشت.
وی ادامه داد: دومین ویژگی امام این بود که امام به حقیقت به وعده الهی اعتماد داشتند و با تمام وجود به مستکبرین بیاعتماد بودند.
این مسوول عنوان کرد: امروز در شرایطی داریم زندگی میکنیم که خیلی از مسائل با این شرایط رسانه و فضای مجازی روشن است در حالی که در سال ۴۲ تا ۴۵ به این شفافیت نبود و در دورهای امام حرکت مبارزه با شروع کردند که سالها طول کشید که تحلیلگران متوجه شوند این پرچم مبارزه که توسط امام خمینی بلند شده است به هیچکدام از ابر قدرت های بلوک غرب و شرق وابسته نیست امام به تمام معنا به خدا اعتقاد داشت.
این مسوول بیان کرد: سومین ویژگی امام باورمندی وی به مردم بود و مردم محرم امام بودند چون امام به مردم باور داشتند.
گنابادینژاد افزود:ویژگی چهارم امام راحل(ره) اعتقاد و باور امام نسبت به مستضعفان و محرومان بود و مشکلات آنها را در انقلاب اسلامی حل کرد.
وی ادامه داد: پنجمین ویژگی امام راحل (ره) این است که وی یک رهبر به تمام معنا در برابر مستکبران بود.
وحدت یک راهبرد اساسی در نهضت امام راحل(ره) است
مسوول دفتر مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان در مشهد مقدس نیز در این همایش در خصوص مؤلفههای وحدت در اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) گفت: یک راهبرد اساسی در نهضت امام خمینی(ره)، وحدت، انسجام و همبستگی مسلمانان است و بدون تردید وحدت و انسجام برمبنای قومیت، طائفه، نژاد و زبان از دیده گاه امام راحل (ره) مردود است.
حجتالاسلام و المسلمین سید محمد هاشمی راستی با بیان این که امام خمینی(ره) راه رسیدن به وحدت و انسجام مسلمین را چنگ زدن به حبل مستحکم الهی میداند، افزود: در اندیشه ایشان وحدت و انسجامی برای مسلمانان سرنوشتساز است که برمبنای توحید و یکتا پرستی شکل گیرد و بوجود آید.
وی ادامه داد:مؤلفههای وحدت درمکتب و نهضت امام امت، چراغ راه مسلمانان جهان در برون رفت از معضلات و مشکلات امروز جهان اسلام است.
این مسوول در خصوص مؤلفه اخوت و برادری، در اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) گفت: امام راحل ( ره ) همواره بر اصل " انماالمومنون اخوه " تاکید داشتند و از مسلمانان میخواستند تا تمام جوامع اسلامی در جهت بدست آوردن استقلال، آزادی و تحقق عدالت اجتماعی بازوان توانمند و پشتیبان یکدیگر باشند.
هاشمی راستی در خصوص مؤلفه تقریب بین مذاهب اسلامی در اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) بیان کرد: برمبنای اندیشه سیاسی امام (ره) یکی از مهمترین وظایف علماء، محققین، و اندیشمندان تلاش مستمر و پیگیر در جهت تقویت مبانی وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی است و لازم است همواره اصول و مشترکات اعتقادی تبیین و ترویج شود و در رابطه با اختلافات در فروع، پیروان مذاهب اسلامی عقاید یکدیگر را محترم بشمارند و احترام بگذارند.
به گزارش ایرنا، در پایان این همایش از ۶ نفر از نخبگان فرهنگی تقدیر به عمل آمد.
نظر شما