سید سعید زاهدزاهدانی، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ما در انقلاب اسلامی چنین متوجه شدیم که چون تقریبا همه ملت ایران وارد انقلاب شدند و ۹۸ درصد مردم، انقلاب را پذیرفتند و به جمهوری اسلامی رای دادند بنابراین همه مردم می دانند که چه هدفی دنبال می شود.
وی ادامه داد: اما گذشت زمان به ما نشان داده که واقعیت این است که همه به آن آرمان ها و ایده آلهای تمدن نوین اسلامی چندان آگاهی ندارند و چون تصور عمومی این بود که همه میدانند که چه کاری انجام می دهیم هیچ سرمایه گذاری بر روی تبیین و تبلیغ حرکت انقلاب اسلامی صورت نگرفت و امروز متوجه می شویم که این مساله نقطه ضعف هایی را برای ما ایجاد کرده است.
او اظهار کرد: ما برای جوانان و کسانی که کمتر از جهت گیری انقلاب اسلامی اطلاع داشتند کاری نکردیم و به تدریج برخی نسبت به تلاش هایی که در انقلاب باید صورت می گرفت دلسرد شدند و امروز که متوجه شدهایم می بینیم که آنگونه که باید و شاید مثلا ماجرای ۱۵ خرداد را در مقاطع مختلف تحصیلی توضیح ندادهایم و نگفته ایم که چه نقطه روشنی در تاریخ ملت ایران است.
استاد دانشگاه شیراز بیان کرد: امروز باید در دانشگاه ها ماجرای ۱۵ خرداد را توضیح دهیم که دانشجویان ما متوجه شوند که چه سرمایه گذاری عظیمی در تاریح معاصر ما صورت گرفته و این سرمایه گذاری را اگر حراست و تقویت نکنیم ممکن است از دست برود.
زاهدزاهدانی گفت: باید به ویژه در دانشگاه ها بیش از این راجع به انقلاب و تمام ماجراهایی که در این سال ها اتفاق افتاده صحبت کنیم تا به اطلاع جوانان برسد و آنها بیشتر قدر انقلاب را بدانند.
۱۵ خرداد، نقطه آغاز انقلاب اسلامی بود
وی، نهضت ۱۵ خرداد را نقطه آغاز انقلاب اسلامی در کشور دانست و افزود: از آن تاریخ به بعد دوره های اصلی مبارزه با رژیم شاه و استعمار آمریکا در کشورمان آغاز شد.
او اظهار کرد: در حقیقت ۱۵ خرداد را می توان آغاز رنسانس اسلامی تلقی کرد، جمهوری اسلامی قصد بازسازی و نوسازی اسلامی را دارد که جهان شمول است و برای تمام زمان ها و مکان ها است و می تواند تمدن نوینی را ایجاد کند و معنویت را هم به پیشرفت های تمدنی انسان اضافه کرده و زندگی با معنویت و صلح و آرامش بیشتری را به ارمغان بیاورد.
نظر شما