عبدالعزیز عبدالهی روز سه شنبه در گقت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: باتوجه به تصویب مطالعات جامع تامین آب استان بوشهر در دفتر مطالعات شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ، کمبود نیاز آبی شهرستان در مواقع عادی ۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز بوده که تنها راه تامین این کمبود احصا شده، احداث آب شیرینکن و شیرینسازی آب دریا است.
وی یادآور شد: کمبود نیاز آبی شهرستان گناوه بر مبنای جمعیت فعلی و سرانه استاندارد که وزارت نیرو تعیین کرده، مشخص شده است و بر این اساس باتوجه به موقعیت جغرافیایی و قابلیت تجاری و گردشگری و مسافرپذیر بودن، برای تامین مورد نیاز روزانه و بدون نوبت بندی، نیازمند استفاده بیشتر از ظرفیت آب شیرینکن است.
مدیر آب و فاضلاب گناوه افزود: برای اجرایی شدن احداث آب شیرین کن نیازمند تامین زمین هستیم که از ادارات مرتبط دارای زمین ملی از جمله راه و شهرسازی و منابع طبیعی و آبخیزداری، انتظار همکاری در این زمینه داریم.
وی گفت: کل خطوط انتقال و شبکه توزیع آب شهرستان گناوه حدود ۹۰۰ کیلومتر و مخازن ذخیره ۴۲ هزارمتر مکعب است که منابع تامین فعلی شامل ۶ انشعاب از خط آبرسانی کوثر است و شبانه روز ۲۲ هزار متر مکعب، آب مورد نیاز منطقه را تامین میکند.
وی بیان کرد: علاوه بر افزایش ظرفیت تامین آب شهرستان، نوسازی خطوط آبرسانی و قطع انشعابات غیرمجاز در راستای کاهش هدر رفت آب ضروری است.
عبدالهی از اهالی این شهرستان خواست در فصل تابستان در مصرف بهینه آب آشامیدنی مدیریت و اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی یادآور شد: شهرستان گناوه شامل ۲ شهر و ۵۸ روستا دارای ۴۰ هزار و ۵۰۰ اشتراک آب است.
شهرستان ساحلی گناوه در کرانه خلیج فارس با جمعیت ۱۱۰ هزار نفر از نقاط گرمسیری کشور در شمال استان بوشهر واقع است.
نظر شما