«مهدی فدوی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: میانگین جمعآوری پسماندهای خشک در هر هفته ۲۱ تُن است و در مجموع طی یک سال فعالیت بیش از ۸۴۸ تن پسماند خشک جمعآوری شد.
وی بیان کرد: خردادماه سال گذشته طرح تفکیک از مبدا پسماندهای قابل بازیافت، با رونمایی از سامانه هوشمند اکو در شهر اراک کلید زده شد که با انجام اقدامات اولیه و آشنایی شهروندان با موضوع تفکیک از مبدا، موفقیتهایی به دست آمد.
وی ادامه داد: حدود یک دهه قبل از آغاز به کار اپلیکیشن اکو، سازمان مدیریت پسماند در قالب طرحهای گوناگون اقدام به جمعآوری پسماندهای خشک کرد و همین امر سبب شد تا شهروندان با تفکیک از مبدا آشنا شوند و حفاظت از محیط زیست را یک وظیفه ذاتی بدانند.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک اضافه کرد: اکنون بیش از ۱۵ هزار خانوار اراکی با ثبتنام در اپلیکیشن اکو، پسماندهای خشک خود را به این سامانه تحویل میدهند و هزینه آن را به صورت آنلاین دریافت میکنند.
فدوی افزود: به منظور آشنایی بیشتر شهروندان اراکی با نحوه فعالیت سامانه هوشمند اکو، تیم آکادمی مدیریت پسماند با حضور در محلههای سطح شهر و ادارات مختلف به صورت مستقیم شهروندان را به نصب این اپلیکیشن دعوت میکنند، از سوی دیگر بسترسازیهای متنوعی در فضای مجازی و بیلبوردهای تبلیغاتی برای دعوت شهروندان به عضویت در اپلیکیشن اکو و جمعآوری پسماندهای قابل بازیافت انجام شده است.
وی با اشاره به منابع دستیابی به اپلیکیشن اکو، خاطرنشان کرد: شهروندانی که قصد دارند همچون سایر اعضای خانواده تفکیک از مبدا پسماندهای خشک اراک را برای انجام رسالت اجتماعی خود و حفاظت از محیط زیست انجام دهند، میتوانند اپلیکیشن اکو را از برنامه بازار یا سایت https://ecobin.ir/ دانلود کنند تا اراک بیشتر از گذشته برای صیانت از محیط زیست در کشور به عنوان یک الگو مورد توجه قرار گیرد.
اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۵۸۰ هزار نفر ساکن است.
نظر شما