به گزارش روز سهشنبه ایرنا، به دنبال عدم تمایل دولت آمریکا برای تدارک دیداری میان رئیس جمهوری این کشور و نخستوزیر رژیم صهیونیستی از زمان سر کار آمدن وی به دلیل سیاستهای افراطی کابینه این رژیم، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل این تصمیم واشنگتن را تصمیمی «اشتباه» ارزیابی کرد.
وی گفت که از زمان برگزاری انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در یکم نوامبر تا کنون نتانیاهو نتوانسته با بایدن دیدار کند.
آردان ادامه داد: دلیل انجام نشدن چنین دیداری اشتباه خود آمریکا است؛ اما با این حال این موضوع بر قدرت روابط دوجانبه میان اسرائیل و آمریکا تاثیری نگذاشته است.
وی همچنین افزود: در این شرایط هماهنگی امنیتی آمریکا و اسرائیل به سطح قابل توجهی رسیده است که قبلا شاهد آن نبودهایم.
این اظهارات پس از آن مطرح شده است که رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هفتم خرداد فاش کرد که دولت آمریکا شرط جدیدی را برای امکان برگزاری نشستی میان «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور و «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی تعیین کرده است.
این رادیو در وب سایت خود اعلام کرد که مقامات برجسته کاخ سفید، نامهای به دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی تحویل دادهاند که در آن احتمال آمدن نتانیاهو به کاخ سفید و دیدار با بایدن و همچنین کمک آمریکاییها به عادی سازی روابط میان رژیم اسرائیل و عربستان سعودی مشروط به لغو پیش نویس قانون موسوم به «قانون انجمنها» شده؛ پیش نویس قانونی که در صورت تصویب در فعالیتهای سازمانهای جامعه مدنی در فلسطین خلل ایجاد میکند.
پیش از این نیز روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد، وزرای خارجه انگلیس و آلمان به طور شخصی با «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تماس تلفنی گرفته و از او خواستند که تلآویو از تصویب قانون یاد شده در کمیته وزارتی قانونگذاری خودداری کند.
همچنین طی روزهای گذشته چندین کشور از جمله آمریکا، فرانسه، سوئد، بلژیک، ایرلند و اتحادیه اروپا مخالفت شدید خود را با «قانون انجمنها» ابراز داشتند.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ادامه داد، تصویب قانون یاد شده، کار فلسطینیها را برای دریافت کمک از کشورهای خارجی دشوار خواهد کرد.
طبق پیشنویس قانونی که توسط اعضای حزب لیکود ارائه شده است، انجمنها و جمعیتهایی که از یک کشور خارجی کمک مالی دریافت میکنند، به عنوان یک موسسه عمومی یا یک سازمان غیرانتفاعی به رسمیت شناخته نخواهند شد.
همچنین بر اساس این پیش نویس، این انجمنها مشمول مالیات ۶۵ درصد بر درآمد خود شده و حامیان مالی آن هرگز از اعتبار مالیاتی برخوردار نخواهند شد.
پیش از این نیز «کوین مک کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که بایدن به دلیل اعتراضها و اختلافها برسر طرح اصلاحات قضایی، مخالف دعوت از نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به واشنگتن است.
گزارش ها حاکی از آن است که آمریکایی ها از برخی اقدامات کابینه نتانیاهو مانند برنامه اصلاحات قضایی ناراضی هستند و اختلافاتی میان دو طرف بوجود آمده است.
۲۴ اسفندماه سال گذشته نخست وزیر رژیم صهیونیستی با نارضایتی از دعوت نشدن برای سفر به آمریکا، به وزرای کابینه دستور داد که تا زمان دعوت کاخ سفید از وی برای این سفر و دیدار با رئیس جمهور این کشور، با آمریکایی ها دیدار نکنند.
نظر شما