سرمایه گذاری ۳۷۱ میلیارد تومانی دولت برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل

ساری - ایرنا - دولت جهادی و مردمی سیزدهم برای تکمیل ۲۹ طرح زیرساختی و درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل تاکنون ۳۷۱ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز پنجشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرح های زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: با توجه به سیاست دولت سیزدهم که تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت قرار گرفته بود در همین راستا فرایند تکمیل طرح های عمرانی و زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی بابل شتاب گرفته است.

دکتر سید علی مظفر پور گفت: از مجموع ۲۹ طرح نیمه تمام که ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع را شامل می شود که از این میزان ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی می باشد.

وی افزود: تعداد ۲۲ طرح قابلیت بهره برداری در سالجاری را دارد و با پیشرفت های فیزیکی بالا در حال تکمیل و تجهیز نهایی می باشند.

وی اظهار داشت: تکمیل ساختمان بیمارستان فوق تخصصی اطفال شمال کشور، تکمیل ساختمان تنها مرکز تک تخصصی دولتی نازایی شمال کشور، تکمیل ساختمان مرکز دیالیز، تکمیل چند دانشکده اعم از دندانپزشکی و طب سنتی و همچنین سالن های ورزشی و سالن نمایشگاه از جمله بخشی از این طرح هایی است که در حال تکمیل می باشد.

سرمایه گذاری ۳۷۱ میلیارد تومانی دولت برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل

خدمات دانشگاه علوم پزشکی بابل فرا شهرستانی است

مظفرپور گفت: بیشتر بیماران بستری در مراکز درمانی از شهرهای مختلف مازندران به خصوص شهروندان غرب مازندران می باشند که با افتخار به همه آنها خدمت ارائه می کنیم.

وی اظهار داشت: مراجعه بیماران از شهرهای مختلف سبب شد که ظرفیت ۸۰ درصد بیمارستان های بابل تکمیل باشد که این آمار یبسیار بالایی در کشور محسوب می شود.

وی افزود: اگر شهروندان در برخی از موارد با کمبود برخی از اقلام دارویی و یا تجهیزات بیمارستانی مواجه می شوند بخاطر حضور گسترده بیماران از شهرهای مختلف مازندران به بابل می باشد.

سرمایه گذاری ۳۷۱ میلیارد تومانی دولت برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل

طلب ۲۲۱ میلیارد تومانی دانشگاه از شرکت های بیمه ای

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: مراکز درمانی تابعه این دانشگاه ۱۳۶ میلیارد تومان از تامین اجتماعی و ۸۵ میلیارد تومان از بیمه سلامت طلبکار هستند.

وی اضافه کرد: با وجود این مبلغ طلب بالا خدمت رسانی به شهروندانی که از سراسر مازندران به بابل مراجعه می کنند بدون وقفه ادامه دارد.

وی اظهار داشت: بدون تردید دریافت این طلب ها خدمت رسانی را مطلوب تر و کمبود ها را جبران می کند.

هفت بیمارستان آموزشی درمانی هم اکنون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل خدمات درمانی مورد نیاز را به مردم مازندران و استان های همجوار ارائه می دهد.

این بیمارستان ها شامل آیت الله روحانی، شهید یحیی نژاد، شهید بهشتی، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا، بیمارستان فوق تخصصی کودکان امیرکلا، مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha