به گزارش ایرنا از وزارت اقتصاد، از ۶ فروردین ماه ۱۴۰۱ تا ۱۵ خرداد ماه امسال، تعداد ۹۸۹ هزار و ۷۱۰ درخواست برای صدور مجوز ثبت شده که از این تعداد ۳۸۶ هزار و ۵۸۸ مجوز صادر شده است. همچنین ۴۵۸ هزار و ۶۹۷ درخواست رد و یا انصراف داده شده است.
در این میان ۱۳۹ هزار و ۶۵۴ درخواست در دست بررسی است و ۹۱ هزار و ۷۳۶ درخواست با تاخیر در بررسی مواجه شده اند، شاخص پاسخگویی به موقع این درگاه برای ۳۵ دستگاه مورد بررسی ۹۰.۷ درصد بوده است.
مجموع تعداد مجوزهای متصل شده به درگاه ملی مجوزها ۴ هزار و ۶۴۲ مجوز بوده که از نظر درصدی ۹۳.۵ درصد مجوزها را شامل می شود.
سازمان انرژی اتمی، صندوق نوآوری، معاونت علمی، سازمان استاندارد دستگاههایی هستند که هیچ تاخیری در بررسی مجوزهای درخواستی نداشتند.
بیشترین تعداد درخواستهای صدور مجوز مربوط به وزارت تعاون در بخش مشاغل خانگی با ۳۵۸ هزار و ۸۱ مورد بوده که ۱۹۶ هزار و ۶۵۵ مجوز در این بخش صادر شده که بیشترین تعداد مجوزهای صادر شده از طریق این درگاه است.
وزارت کشور، جامعه مشاوران مالیاتی و شهرداری های کلان شهرها بیشترین درصد تاخیر در بررسی مجوزهای درخواستی را داشتهاند.
همچنین در این مدت جامعه مشاوران مالیاتی، شهرداری های کلان شهرها، قوه قضائیه، جامعه حسابداران رسمی، وزارت کشور، سازمان نظام مهندسی ساختمان، کارشناسان رسمی دادگستری، سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با درصد اتصال صفر به درگاه، هیچ مجوزی صادر نکردهاند.
نظر شما