جمال شیبه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: پرداخت کمک معیشت، کمک هزینه درمان، تهیه لوازم ضروری و جهیزیه، پرداخت تسهیلات کارگشایی و ودیعه مسکن و تهیه اقلام خوراکی از دیگر اقداماتی است که برای حمایت از مددجویان انجام میشود.
وی افزود: نوع ارائه خدمات به مددجویان به صورت تک خدمتی و چند خدمتی است و تنها به پرداخت مستمری ختم نمیشود بلکه متناسب با نیاز مددجو خدمات ارائه میشود.
شیبه با بیان اینکه ۶۰ درصد مددجویان کمیته امداد استان را زنان و ۴۰ درصد را مردان تشکیل میدهند، گفت: ۴۵ درصد خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد خوزستان ساکن مناطق روستایی و ۵۵ درصد خانوار ساکن شهرها هستند.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه امداد هوشمند با هدف ارائه خدمات مطلوب و آسانتر به جامعه هدف افزود: مددجو با راهاندازی این سامانه، دیگر نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر امداد ندارد و متقاضیان دریافت خدمات میتوانند با مراجعه به سامانه soha.emdad.ir درخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان اظهار کرد: تلاش امدادگران حوزه حمایت و سلامت کمیته امداد خوزستان باعث شد تا این اداره کل بین ۳۰ استان کشور رتبه برتر را کسب کرد.
۱۳۰ هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد خوزستان هستند.
نظر شما