به گزارش ایرنا، بیش از ۲۰۰ تماس گیرنده از مناطق مختلف و حتی در دورترین نقطه روستایی از استان همدان امروز مسایل ، مشکلات و دغدغه های شخصی و عمومی خود را با نماینده عالی دولت در میان گذاشتند.
علیرضا قاسمی فرزاد در راستای سیاست های دولت سیزدهم مبنی بر برقراری ارتباط با مردم و پاسخگویی به شهروندان، در مرکز سامد حضور یافت و به طور مستقیم خواستهها و مطالبات مردم را برای پیگیری و رفع مسائل و تامین مطالبات قانونی آنها شنید.
امروز و در جریان حضور علیرضا قاسمی فرزاد در مرکز سامد، نزدیک به یک هزار تماس تلفنی از سوی شهروندان با این مرکز برقرار شد که حدود ۳۰ نفر از آنها در گفت وگویی مستقیم، مسایل و مشکلات خود را با نماینده عالی دولت در استان مطرح کردند.
سامانه ارتباطات مردم و دولت(سامد) به همت دولتمردان و با هدف دریافت، ثبت و رسیدگی به درخواستهای مردم از طریق مسئولان راهاندازی شده که حرکتی موثر و اقدامی مناسب در راستای برقراری ارتباط با شهروندان و تلاش برای رفع مسایل و مشکلات است.
رویکرد مردمی دولت سیزدهم و اهتمام برای حل مشکلات موجب شده تا به شیوه های مختلف پاسخگو و پیگیری مسایل، مطالبات و مشکلات مردم باشد که فعالیت مرکز سامد برای حضور مدیران برای ارتباط مستقیم با مردم از جمله این روش ها برای خدمت رسانی بهینه دولت به مردم است.
سامانه ارتباطی سامد با شماره تلفن ۱۱۱ از جمله کانالهای ارتباطی مردم با مسئولان است به طوری که از هر نقطه از کشور که با این شماره تماس گرفته شود به طور خودکار با سایت پاسخگویی سامد استان مربوطه تماس برقرار میشود.
سامانه سامد با هدف تمهید شرایط لازم برای برقراری ارتباطات موثر و کارآمد و نیز پاسخگویی سریع و صحیح به مسائل و مشکلات مردم در رابطه با دستگاههای اجرایی راه اندازی شده است.
سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد)، راهبردی برای خدمترسانی بهتر به شهروندان و پل بیواسطه ارتباط مردم با مدیران بوده و با حذف بسیاری از فرآیندهای طولانی و زمانبر اداری علاوه بر حل مشکلات مردم، میزان رضایتمندی بالایی نیز در جامعه داشته است.
سامانه ارتباطی ۱۱۱ با نظارت بر شیوه ارتباطات مردمی دستگاههای اجرایی، خلاءهای موجود را شناسایی کرده و در صورت تخطی سازمانهای مرتبط از چارچوب قانونی، نقش مطالبهگری از جانب مردم را ایفا کرده و اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
«علیرضا قاسمی فرزاد» استاندار همدان در حاشیه حضور خود در مرکز سامد به خبرنگار ایرنا گفت: بیشتر مشکلات مردم در تماس با مرکز سامد مربوط به مسائل شغلی، مسکن، دریافت تسهیلات بانکی، ودیعه مسکن، اشتغال و باز پرداخت اقساط بود.
وی اظهار داشت: سامانه سامد روشی است که مردم در آن مشکلات خود را مطرح می کنند و دستگاههای ناظر بر فرآیند کار مردم نظارت دارند.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: برخی از تماس گیرندگان نیز مشکلات شخصی خود را مطرح کردند و برخی نیز درخواست اعطای تسهیلات ضروری و اشتغال در قالب تعاونی را داشتند.
وی با اشاره به اینکه مسوولان دفتر بازرسی و معاونت های استانداری موارد را به دستگاه های مربوطه معرفی میکنند، تاکید کرد: متقاضیان تسهیلات به بانکها و افراد مددجو به به دستگاههای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و برخی نیز به بنیاد مستضعفان و ستاد اجرای فرمان امام(ره) معرفی میشوند.
استاندار همدان افزود: فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی استان به طور مستمر در مرکز سامد حاضر میشوند و هم استان ها می توانند با شماره تماس های اعلام شده تماس بگیرند، مشکل خود را مطرح کنند که پس از بررسی به موراد مطرح شده رسیدگی میشود.
به گفته قاسمی فرزاد،تسهیلات بانکی و رفع موانع سرمایه گذاری از مهمترین درخواستههای مطرح شده از سوی مردم از طریق مرکز سامد بود.
وی با تاکید بر رسیدگی هر چه سریعتر مسئولان به خواسته ها و مشکلات مردم، تصریح کرد: مدیران اجرایی استان همدان باید با حضور مستمر در سامانه سامد و شنیدن مشکلات مردم، نسبت به پیگیری و حل آنها اقدام کنند.
استاندار همدان ادامه داد: اگر مدیران و متولیان اجرایی در دستگاههای مختلف مشکلات مردم را به درستی شناسایی و مورد بررسی قرار دهند، بسیاری از مطالبات مردم رسیدگی و نارسایی ها نیز به موقع رفع خواهد شد.
به گزارش ایرنا، در جریان حضور استاندار همدان در مرکز سامد نزدیک به یک هزار تماس تلفنی با این مرکز برقرار شد که حدود ۳۰ نفر از این تعداد به صورت مستقیم مسایل و مشکلات خود را با استاندار همدان درمیان گذاشتند.
نظر شما