محمد نظری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: دانشکده فنی و حرفه ای تا سال ۱۳۹۰ با عنوان آموزشکده فنی و حرفهای تحت نظر مدارس عالی فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کرد که بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی این آموزشکده ها که تعداد آنها در سراسر کشور حدود ۱۷۰ مورد بود از این وزارتخانه منفک و تحت عنوان دانشگاه فنی و حرفه ای به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتقل شده و فعالیت خود را ادامه دادند.
وی افزود: رسالت اصلی این دانشگاه پرورش و تربیت نیروی ماهر، متخصص، کاربلد و آچار بدست برای جامعه است و مخاطب آن نیز فارغ التحصیلان هنرستان ها محسوب می شوند که ادامه تحصیل خود را در این دانشگاه می گذرانند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای ایلام یادآور شد: اولویت تحصیل دانشجویان این دانشگاه در مقطع کاردانی است، هرچند در مقطع کارشناسی نیز دانشجو می پذیرد و هدف از این امر این است که افراد هرچه سریع تر و با کمترین زمان ممکن و بیشترین توان مهارتی، دانش آموخته شده و وارد بازار کار شوند.
نظری تاکید کرد: دانشکده فنی و حرفه ای ایلام هم اکنون دارای ۱۱ عضو هیات علمی با حدود یک هزار و ۴۰۰ دانشجو است که در قالب ۲ آموزشکده پسران و دختران فعالیت می کند.
وی اضافه کرد: تعداد دانشجویان پسر این دانشگاه حدود ۷۰۰ نفر و به همین تعداد نیز دانشجوی دختر در حال تحصیل هستند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای ایلام گفت: رشته های برق ، رایانه، عمران، معماری، پالایش گاز، مکانیک خودرو و حسابداری در بخش پسران و رشته های فتوگرافیک، رایانه، طراحی و دوخت، صنایع شیمیایی، حسابداری و معماری نیز در بخش دختران این دانشگاه دایر است.
نظر شما