۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۲۳
کد خبرنگار: 1197
کد خبر: 85137948
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۵ طرح اقتصاد مقاومتی در همدان تعریف شد

۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۲۳
کد خبر: 85137948
۱۵ طرح اقتصاد مقاومتی در همدان تعریف شد

همدان - ایرنا - مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: ۱۵ طرح اقتصاد مقاومتی سال گذشته در این استان تعریف شد که ۹ طرح آن مربوط به کمیته اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد علی محمدی روز دوشنبه در جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی افزود: طرح های اقتصاد مقاومتی در حیطه سازمانهای جهاد کشاورزی، شرکت شهرک های صنعتی و سازمان فنی و حرفه ای بود که اعتبار آنها اختصاص یافته است.

وی درباره ثبت جهانی سیر همدان توضیح داد: سیر همدان در دنیا بهترین است و باید فرآوری های لازم در مورد این محصول در استان انجام شود.

محمدی با تاکید بر اینکه در فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی مشکل داریم ادامه داد: در کشور کره جنوبی از سیر دهها محصول از جمله حشره کش تهیه می کنند.

وی خواستار تلاش بیشتر رسانه ها درباره آثار ثبت جهانی سیر همدان شد و یادآوری کرد: برخی برای سرمایه گذاری در زمینه فرآوری سیر اعلام آمادگی کرده اند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه نباید مواد و محصولات به صورت خام صادر شود، افزود: کالاها باید با ارزش افزوده و به صورت فرآوری شده صادر شود.

محمدی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی در برخی عرصه ها فراموش شده است در حالیکه خروجی اقتصاد مقاومتی باید در زندگی مردم مشخص و ملموس باشد گفت: ادارات در بخش اقتصاد مقاومتی باید تسهیل گر امور تولیدکنندگان و کارآفرینان باشند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: باید برای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی و فرهنگ سازی در این باره تلاش مضاعف کنیم.

وی با اشاره به اینکه نگاه و تعصب سازمانی نباید مانع پیشبرد امور باشد، تصریح کرد: درگاه صدور مجوز برای جلوگیری از رفت وآمد مکرر تولیدکنندگان به ادارات دولتی ایجاد شده است.

محمدی یادآور شد: نداشتن برنامه در استفاده بهینه از آب باعث شده سطح آب در سفره های زیر زمینی به شدت کاهش و تعداد دشت های ممنوعه در استان همدان افزایش یابد.

وی تاکید کرد: نباید به دنبال کشت محصولات آب بر باشیم بلکه باید به سمت کشت محصولات گیاهی کم آب بر پیش رفت.

مسئول بسیج کارگران و کارخانجات استان همدان نیز با اشاره به اینکه برخی از کارخانه ها با ظرفیت پایین کار می کنند، افزود: باید با تقویت مدیریت جهادی تلاش هدفمند برای افزایش تولید و فروش را ساماندهی کرد.

سرهنگ ابوالفضل برات زاده عدم پاسخگویی مناسب برخی ادارات به مراجعان و انجام امور آنها را از دیگر ابعاد کم توجهی به فرهنگ جهادی دانست.

وی پرهیز از برخورد شعارگونه با اقتصاد مقاومتی، اجرایی شدن گفتمان فرهنگ اقتصاد مقاومتی و تعامل بین کارکنان و مدیران مجموعه ها را از دیگر ضرورت های اقتصاد مقاومتی خواند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha