انوشیروانی: کمیته المپیک بودجه وزنه‌برداری را سه برابر کرده است

تهران- ایرنا- رییس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: با رایزنی‌های انجام شده بودجه این فدراسیون از سوی کمیته ملی المپیک سه برابر شد.

به گزارش ایرنا، نشست خبری سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی رییس و نایب رییس فدراسیون وزنه‌برداری، سهراب آزاد رییس کمیته کراس‌فیت و مرتضی صداقت نایب قهرمان کراسفیت آسیا در محل فدراسیون برگزار شد.

رییس فدراسیون وزنه‌برداری اظهار داشت: با نظم بسیار خوب برنامه‌های انجمن کراس‌فیت زیر نظر فدراسیون انجام می‌شود و به طور حتم در آینده اتفاقات بهتری هم خواهد افتاد. این برای اولین بار بود که خوشبختانه نتیجه خوبی هم کسب شد و باعث شد که نگاه بین‌المللی را به خود جلب کنیم.

سجاد انوشیروانی ادامه داد: کراسفیت رشته جدیدی است و در مدت محدود علاقمندان زیادی را به خود جلب کرده است. نتیجه اخیر در قهرمانی آسیا هم انگیزه بچه‌ها را بیشتر می‌کند. امیدوارم مرتضی صداقت در مسابقات آینده هم که ورودی آن را کسب کرده موفق باشد. او ورزشکار خوب و با اخلاق و بدون حاشیه‌ای است و همین موضوع علت موفقیت او است.

وی در مورد اینکه بودجه کراس‌فیت به فدراسیون اضافه شده است یا خیر، گفت: کراس‌فیت برای ما اهمیت زیادی دارد و در فضایی خوب و برادرانه کار می‌کنیم. در برنامه‌های سال آینده بودجه کراس‌فیت را دیده‌ایم و وزارت ورزش نیز قطعا کمک خواهد کرد و نتایج اخیر باعث شد که با قوت قلب بیشتری ادامه دهیم. البته انجمن آنقدر برنامه‌های متنوعی دارد که خودکفا است و ما از آنها کمک می‌گیریم.

انوشیروانی در مورد اینکه کراس‌فیت چقدر به وزنه‌برداری کمک می‌کند، پاسخ داد: یکی از اهداف ما در پیوستن کراس‌فیت کمک به وزنه‌برداری است؛ ورزشکارانی که در ابتدا کراس‌فیت کار می‌کنند، تکنیک‌های وزنه‌برداری را هم یاد می‌گیرند و به این رشته هم علاقمند می‌شوند. حرکات یک ضرب و دو ضرب را به خوبی بلد هستند و حتی من یک بار دیدم و احساس کردم که چندین سال است وزنه‌بردار هستند.

وی در خصوص بودجه فدراسیون هم گفت: حضور بهداد سلیمی در کمیته ملی المپیک برای ما نعمت است و با رایزنی انجام شده بودجه فدراسیون تقریبا سه برابر شده است.

رییس فدراسیون وزنه‌برداری از تشکیل اردوی تیم ملی بعد از مسابقات قهرمانی جهان در عربستان خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ درصد تیم قهرمانی جهان به بازی‌های آسیایی اعزام می‌شود. برنامه زیادی برای وزنه‌برداران داریم و شرایط بسیار متفاوت از گذشته است و من چنین شرایط خوبی را در یک دهه گذشته ندیدم.

انوشیروانی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کند در فاصله زمانی سه ماه تا قهرمانی جهان در عربستان اختلاف رکوردی وزنه‌برداران ایران با ورزشکاران مطرح جهان کم شود؟ تاکید کرد: فاصله رکوردی را خوب اشاره کردید، ارتقا رکورد در وزنه‌برداری زمان‌بَر است. وظیفه ما بود که اردوها سرو سامان پیدا کند، خوشحالم با تعیین کادر فنی جدید، دیگر حاشیه در اردوی تیم ملی نداریم و با تمرینات خوب پیش می‌روند. هنوز کادر فنی به سمت تمرینات سنگین و پرفشار نرفته است. اما در همین مدت کیفیت بچه‌ها تغییر کرده است. دو بار به تمرین بچه‌ها رفتم و برخی ملی‌پوشان رکوردهاشان خیلی خوب بود و امید دارم که این فاصله خیلی زود کم می‌شود و خوش‌بینم که در ۲ یا سه ماه آینده بچه‌ها از لحاظ کمی و کیفی رشد می‌کنند.

وی در خصوص اختلاف رکورد قهرمانان ایران با رقیبان خارجی گفت: این یک واقعیت است اما با تمرینات کادر فنی این اختلاف کم خواهد شد؛ شرایط المپیک متفاوت است و ما امیدوار به کسب نتیجه در پاریس هستیم.

کراسفیت برای نخستین بار به مسابقات آمریکا راه یافت

سهراب آزاد رییس انجمن کراس‌فیت نیز در این نشست گفت: برای اولین بار در تاریخ، کراس‌فیت ایران به مسابقات آمریکا راه یافت و نماینده کشورمان در جمع ۴۰ نفر برتر جهان حاضر می‌شود. از امروز ثبت نام آغاز شده است. لیگ به دو دسته A و B تقسیم می‌شود. تیم اول ۶۰ میلیون جایزه دارد.

وی ادامه داد: مسابقات کشوری داریم و ۴۰۰ نفر ثبت نام کردیم و ۱۰۰ میلیون هم‌ جایزه دارد. فعلا مسابقات آنلاین را انجام می‌دهند. امیدوارم بانوان کراس فیت کار را هم بتوانیم اعزام کنیم. هر ورزشکاری که برتر باشد و قوانین جمهوری اسلامی ایران را رعایت کند، اعزام می‌کنیم و البته هزینه‌اش را هم‌ می‌دهیم.

صداقت: ضعف‌هایم را برطرف کرده‌ام

مرتضی صداقت نایب قهرمان کراسفیت آسیا نیز گفت: مسابقات کراس‌فیت از سال ۲۰۰۰ میلادی در دنیا برگزار می‌شود و قرار است ۲۳ امین دوره آن برگزار شود. این رقابت‌ها همه ساله در آمریکا برگزار می شود چون آنجا مبدا این رشته است. از سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ که اسپانسرهای بزرگی آمدند، این رشته دیده شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ورزشکاران در ابتدای سال میلادی تحت یک مسابقه باعنوان کراس فیت گیمز شرکت می‌کنند چرا که در آن باید روی استانداردهای خاص کار شوند. حدود نیم میلیون در بخش مردان شرکت کردند که همه دنبال سهمیه نیستند. از این تعداد ۲۰۰ هزار نفر در آسیا بودند و روسیه و ترکیه هم جزو آنان بودند. روسیه قدمت زیادی در کراس‌فیت دارد و در نهایت ۳۰ نفر موفق به حضور در قهرمانی آسیا می‌رسند. من سال گذشته هم در قهرمانی آسیا بودم و پنجم شدم اما سهمیه جهانی را نگرفتم.

وی ادامه داد: بعد از پنجمی سال گذشته ضعف‌های خود را زیر نظر مربی اسپانیایی برطرف کردم و با شرایط تمرین و تجهیزات متفاوت، امسال توانستم نایب قهرمان آسیا شوم. امسال در حالی به رقابت قهرمانی آسیا رفتم که مطمئن بودم به سکو می‌رسم.

این ورزشکار کراسفیت ادامه داد: هم اینک دانشجو هستم و با توجه به اینکه سربازی نرفته‌ام، مشکل خروج از کشور دارم، اما با کمک انجمن و فدراسیون راه خروج من باز شد و به مسابقات آسیایی رسیدم. طی سه روز ۷ مسابقه‌ مختلف را انجام دادیم و در مجموع دوم شدم. امسال که مسابقات برگزار شد تاکنون غیر از روس‌ها، هیچ ورزشکاری از سایر کشورها سهمیه مسابقات گیمز آمریکا را نگرفته بودند که برای اولین بار نصیب من شد.

صداقت توضیح داد: رکوردهای خیلی خوبی را ثبت کرده بودم. با مربی خارجی صحبت کردم و قبول کرد که هدایت مرا بپذیرد. هزینه‌اش زیاد است اما به خاطر آمادگی که کسب کردم راضی هستم. با توجه به اینکه اخذ روادید آمریکا سخت است و به محض اینکه دعوت نامه به دستم برسد، برای گرفتن روادید اقدام خواهم کرد.

وی در مورد اینکه لیگ چقدر در عملکرد تو تاثیر داشت، گفت: از سال ۹۶ که قهرمانی کشور شروع شد همیشه در لیگ حضور داشتم و ۳ یا ۴ بار قهرمان شدم و کمک زیادی به آماده سازی من داشت.

صداقت در خصوص بحث دوپینگ کنترل می‌شود، گفت: امسال برای بار دوم‌تست دوپینگ دادم. بعد از مسابقه‌ آخر که انجام دادیم نفرات اول تا سوم همه تست می‌دهند و خوشبختانه من همیشه سالم زندگی کرده‌ام اما سال گدشته یک ورزشکار کویتی دوپینگ کرده بود و چهار سال محروم شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha