به گزارش ایرنا، سیدرضا مرتضوی روز چهارشنبه در سیزدهمین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استانداری افزود: اینکه از کجا به کجا رسیدهایم و چه افرادی در راه اهداف نظام و کشور جانفشانی و ایثار کردهاند، برای ردههای سنی مختلف باید تبیین شود.
وی اظهار داشت: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان و شهرستانها باید طبق تقویم شورا بصورت مُستمر برگزار شود.
استاندار اصفهان با اشاره به کارگروههای مختلف تبیین شده ذیل شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: دبیرخانه این شورا باید بصورت قوی، مُنسجم و مستمر برنامه کارگروههای زیرمجموعه را رصد کند تا نتیجه کارشناسی کارگروهها به شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت منعکس و ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: با بسیج بضاعتهای استان میتوانیم فعالیتهای خوبی را در حوزه ترویج فرهنگ ایثار در جامعه انجام دهیم.
مرتضوی افزود: ترویج، توسعه و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت، یک وظیفه و مأموریت اداری سازمانی نیست بلکه ضرورتی برای حیات اسلام و مکتب تشییع در سرزمین ماست.
وی خاطرنشان کرد: آنچه که انقلاب اسلامی را به ثمر رساند، فرهنگ ایثار و شهادت بود و بقای آن نیز با تعمیق همین فرهنگ در جامعه تضمین خواهد شد.
استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت راهبری ترویج فرهنگ ایثار در جامعه گفت: مردمی سازی در راه ترویج فرهنگ ایثار ضروریست زیرا هر کجا که مردم ورود پیدا کردند شاهد کسب موفقیتهای بزرگ بودیم از این رو بایستی از ظرفیت حضور شهروندان در پیشبرد امور بهرهمند شویم.
مرتضوی با تاکید بر ضرورت ارتباط مستمر با خانواده های ایثارگران و شهدا سراسر استان گففت: نتیجه این اقدام باید رضایت بیشتر خانوادههای مُعظم شهدا و ایثارگران باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان نیز در این نشست گفت: برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بایستی ابتدا جامعه هدف را مشخص کنیم.
محمدرضا جاننثاری افزود: همچنین مصادیق بارز ایثار در جامعه از جمله دفاع از انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و ارزشها باید شناسایی و ترویج شود.
وی یادآور شد: در شرایط حاضر، وظیفه ما ترویج روحیه و فرهنگ ایثار طبق نیاز روز جامعه است بر این اساس فعالیتها باید در شأن ترویج این فرهنگ بین نسل جوان باشد.
استان اصفهان در دوران دفاع مقدس افزون بر ۲۳ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما