به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "سلمان اسماعیلی" عصر چهارشنبه در نشست بررسی و رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان ملایر اظهار داشت: در این نشست مقرر شد مکاتبات لازم انجام و زیرساختها و منابع انسانی تامین شود.
وی نشست با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان و هیات همراه و نگاه مثبت و کارشناسی، جزء بهترین جلسات با مصوبات خوب ارزیابی کرد و افزود: با تلاش مجموعه کادر بهداشت و درمان در تمامی حوزههای این شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی همدان، وضعیت بهداشت و درمان ملایر قابل مقایسه با سالهای قبل نیست.
فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: روز به روز شاهد تقویت و توسعه هر چه بهتر این حوزه هستیم و هم اکنون صدها میلیارد تومان پروژه در حوزه تعمیر، تجهیز و توسعه در دست اقدام است.
اسماعیلی با بیان اینکه مصوبات جلسه امروز برای عملیاتیسازی اهداف مهم حوزه بهداشت و درمان اثرگذار است، ابراز امیدواری کرد: سالهای آینده سالهای رشد و شکوفایی هر چه بهتر و بیشتر حوزه بهداشت و درمان شهرستان ملایر خواهد بود.
وی تکمیل و راهاندازی بیمارستان ۹۶ تختخوابی جوراب را یکی از اولویتهای مهم در حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و اظهار داشت: وزارت بهداشت و درمان قول مساعد برای تکمیل تجهیزات و نیروی انسانی آن را داده و در جلسه امروز نیز مصوبات خوبی مبنی بر تشکیل کارگروه ویژه برای این بیمارستان اتخاد شد.
فرماندار ویژه ملایر یادآور شد: سالانه دهها هزار نفر از کشورهایی همچون عراق از این شهرستان تردد میکنند و علاوه بر آن ملایر آزمونه(پایلوت) جنوب استان در بخش درمان است و تکمیل و راهاندازی بیمارستان جوراب با هدف بیتوته پزشکان و جذب پزشکان متخصص باید در اولویت قرار گیرد.
اسماعیلی افزود: بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر نیز یکی از پروژههای مهم و جزء مصوبات سفر رئیس جمهور است که زمین آن تامین شده و در این نشست مقرر شد تعیین تکلیف نهایی زمین و اخذ استعلامهای لازم پیگیری شود.
وی ادامه داد: مرکز ناباروری ملایر مهر امسال آماده افتتاح است و اورژانس بیمارستان مهر نیز هفته دولت امسال افتتاح و آماده ارائه خدمات است.
پنج میلیارد تومان برای تجهیز و نوسازی مراکز بهداشت روستایی اختصاص می یابد
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ارتقای دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی و افزایش رشتههای تحصیلی در این دانشکده، گفت: در این نشست مقرر شد برای پذیرش دانشجو در رشته فوریتهای پزشکی و هوشبری در مهر ۱۴۰۲ مکاتبات لازم توسط دانشگاه علوم پزشکی برای پذیرش دانشجو انجام و پذیرش رشته فوریتها در دانشکده پرستاری ملایر و پذیرش هوشبری در همدان و محل تحصیل در ملایر صورت گیرد.
"هادی بیگینژاد" افزود: در خصوص احداث خوابگاه دانشجویی دانشکده پرستاری نیز مقرر شد در قالب وام از بانک ملی پیگیری لازم صورت گیرد و وزارت بهداشت و درمان و نمایندگان مجلس برای تسریع در این امر، حمایتهای لازم را داشته باشند.
وی بیان کرد: در خصوص بیتوته پزشک در ۲ مرکز جامع سلامت جوکار و حسینآباد ناظم مقرر شد شبکه بهداشت و درمان از امکانات موجود استفاده کند و معاون حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت نیز قول مساعد برای اختصاص پزشک طرح به صورت اعزام و دستور مستقیم از وزارتخانه را صادر کرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این نشست معاون وزیر بهداشت و درمان قول مساعد داد پنج میلیارد تومان برای تجهیز و نوسازی مراکز بهداشت روستایی اختصاص یابد.
بیگینژاد گفت: درباره ساختمانهای مازاد شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز مقرر شد مولدسازی طبق نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام و الگوی مناسبی برای بهرهبرداری از این ساختمانها ارائه شود.
وی اختصاص دستگاه سیتیاسکن به بیمارستان امام حسین(ع) ملایر را از دیگر درخواستها مطرح کرد و افزود: طبق دستور معاون وزیر بهداشت و درمان مقرر شد اختصاص سیتیاسکن به این بیمارستان سرعت گیرد و جزء ۳۵ دستگاه سیتیاسکن در سطح کشور قرار گیرد.
دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز تاکید کرد: حوزه بهداشت و درمان ملایر در یک رنسانس قرار دارد و پیشرفت و توسعه این حوزه قابل مقایسه با قبل نیست.
حجت الاسلام "احد آزادیخواه" با تاکید بر اینکه شروع عملیات اجرایی بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر برای ما بسیار مهم است، بر ضرورت تکمیل و راهاندازی هر چه سریعتر مرکز آنژیوگرافی ملایر در راستای جلب و ارتقای رضایتمندی مردم در این حوزه تاکید کرد.
به گفته وی؛ پنج میلیارد تومان برای این مرکز در نظر گرفته شده و امیدواریم تا هفته دولت به بهرهبرداری برسد که میتواند تا چندین برابر سطح رضایتمندی مردم و خدماترسانی را ارتقا دهد.
رشته هوشبری امسال در همدان و ملایر دانشجو می گیرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز تاکید کرد: تمام سعی و تلاش ما در راستای ارتقای سلامت مردم است و برای رسیدن به این هدف، تمامی امکانات خود را در سطح استان بسیج کردهایم.
"محمدمهدی مجذوبی" حمایت و پیگیریهای مستمر فرماندار ویژه ملایر و نمایندگان این شهرستان را در حوزه بهداشت و درمان ستودنی خواند و افزود: در خصوص بیمارستان ۹۶ تختخوابی جوراب فارغ از بُعد مسافت، الگوهای مختلف را مبنی بر هیات امنایی شدن و ورود بخش خصوصی را مطرح کردهایم که امیدواریم الگوی مناسبی برای این بیمارستان ارائه شود.
وی یادآور شد: وزیر بهداشت و درمان روی بیمارستان جوراب نظر مثبت دارد و چنانچه مدل و پیوست فنی کاملی مشخص شود، آماده تجهیز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره افزایش رشتههای دانشکده پرستاری ملایر نیز اظهار داشت: برای رشته فوریتها این امکان وجود دارد که در دفترچه ۱۴۰۲ قرار گیرد و سه رشته هوشبری، مامایی و بهداشت محیط نیز برای این دانشکده اخذ شده که در نشست امروز مقرر شد رشته هوشبری با پذیرش در همدان و محل تربیت در ملایر امسال دانشجو بگیرد.
مجذوبی در خصوص شبانهروزی شدن مراکز جامع سلامت روستای علیآباد دمق و زنگنه نیز گفت: در این نشست مقرر شد پیگیری لازم برای حفظ عنوان شبانهروزی و خدمات به صورت شبانهروزی انجام و حداقل امکانات و نیروی انسانی و اعتبار مورد نیاز اختصاص یابد.
نظر شما