محمد قربانی، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: غیر از مباحث آموزشی رزمی، آموزش شطرنج به ورزشکاران این رشته نیز باید بصورت تخصصی دنبال شود، زیرا در استان ما ورزشکاران رزمی به تعداد فراوان وجود دارد اما باید به آنان شطرنج نیز آموزش داده شود.
وی اضافه کرد: رشته بوکس شطرنج در سال ۲۰۰۳ برای نخستین بار در جهان در هلند بنیانگذاری شد اما بتازگی در اصفهان راهاندازی شده است، لذا برگزاری دوره مربیگری، داوری و فنی مسابقات استانی و اعزام بازیکنان به رقابتهای کشوری را در دستور کار قرار دادهایم.
رییس کمیته بوکس شطرنج هیات ورزش های رزمی اصفهان ادامه داد: رشته بوکس شطرنج یک ورزش ترکیبی از شطرنج و بوکس در راندهای متناوب است و یک ورزشکار در آن باید در ۲ رشته مختلف، بصورت حرفهای ظاهر شود و هم در بوکس و هم در شطرنج حرفی برای گفتن داشته باشد.
وی افزود: در بوکس شطرنج، ورزشکار باید حریفش را یا در بوکس "ناک اوت" کند یا در شطرنج مات کرده و شکست دهد، در غیر اینصورت در راند ۱۱، امتیازات بوکس شمرده و بر این اساس فرد برنده اعلام میشود.
قربانی تصریح کرد: در این رشته، بازیکنان فقط مشت نمیزنند و گارد نمیبندند بلکه در رینگ، پشت میز شطرنج هم مینشینند و با کمک گرفتن از هوش و مُهرههای شطرنج، حریف را حذف میکنند.
وی خاطرنشان کرد: مبارزان این رشته میکوشند به همگان نشان دهند که در کنار ورزش فیزیکی، جسمانی و پُربرخورد، از لحاظ ذهنی و هوشی نیز در سطح بالایی قرار دارند.
به گزارش ایرنا، محمد قربانی بتازگی از سوی رییس هیات ورزشهای رزمی استان بعنوان رییس کمیته بوکس شطرنج اصفهان منصوب شده است.
نظر شما