به گزارش ایرنا، داریوش رستخیز روز یکشنبه در کارگروه اوقات فراغت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد افزود:تاکنون هفت هزار و ۳۵۰ دانش آموز این استان در سامانه نورینو ثبت نام کرده اند.
کارشناس مسئول معاون پرورشی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ۲۶۰پایگاه برای اوقاف فراعت دانش آموزان استان برای ارائه برنامه های فرهنگی، هنری،ورزشی راه اندازی شده است،
وی تاکید کرد: کانون فرهنگی تربیتی، ۱۲ دارالقران، دو اردوگاه شبانه روزی، ۴۵ مجتمع و سالن ورزشی، ۵۰ مرکز فنی حرفهای و کار و دانش، و ۸۰ چمن ورزشی برای پذیرایی از دانش آموزان در تابستان امسال تدارک دیده شده است.
وی مهمترین مشکل در تعداد کم ثبت نام کنندگان در سامانه نورینو را اختلال در این سامانه عنوان کرد و گفت: انتظار می رود با رفع این مشکلات میزان استقبال از پایگاه های اوقات فراغت تابستان امسال افزایش یابد.
رستخیز افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته هفته نخست تیرماه دوره های اوقات فراغت در شهرستانهای استان آغاز میشود.
تاکید بر تعامل برای برگزاری با کیفیت طرح اوقات فراغت
معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از همه دستگاه های اجرایی متولی خواست همت کنند و برنامههای متنوعی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان داشته باشند.
جواد هاشمی مهر تاکید کرد: یکی از اقدام های موثر اوقات فراغت برگزاری اردوهای جهادی است که بسیج دانشجویی جوانان علاقه مند را برای خدمت رسانی مردم به مناطق روستایی و محروم اعزام می کند.
وی یکی از آسیبهای امروز برای جوانان و دانش آموزان را فضای مجازی عنوان کرد و افزود: باید همه پای کار بیایند و با برنامه ریزی اصولی به منظور غنی سازی اوقات فراغت از این آسیبها جلوگیری شود.
ورزش و اوقات فراغت
معاون توسعه اداره ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه ۲۵۳ مکان ورزشی در استان فعالیت دارد، گفت: از این تعداد ۱۵۰ مکان در روستاها به دهیاریها واگذار شده تا در طول سال پذیرای ورزش دوستان هستند.
بهمن خوبی با بیان اینکه ۱۳۰ خانه ورزشی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، افزود: در چند روز گذشته اقلام ورزشی در روستاهای محروم استان توزیع شده است.
وی یکی از برنامه های تابستان امسال را جام محلات مینی فوتبال ایرانیان عنوان کرد و گفت: یکهزار و۹۶۰ تیم در محلات شهرهای استان در حال رقابت هستند.
پیش بینی ۱۲۰ کارگاه تخصصی برای نوجوانان
کبری اخلاق نیا،مدیر کانون پرورشی کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه ۱۲۰ کارگاه تخصصی در سطح استان برای نوجوانان و جوانان پیش بینی شده است خاطرنشان کرد: ظرفیت۶۰ درصد از این کارگاهها هم اکنون پر شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کهگیلویه و بویراحمد نیز یکی از برنامههای این سازمان را طرح تابستان مهارت ذکر کرد و گفت: در این طرح دانش آموزان متوسطه اول و دوم با کسب و کارهای مختلف آشنا می شوند.
سید نورالله هدایت با بیان اینکه ۱۱ مرکز آموزشی، ۱۳۰ آموزشگاه خصوصی در کهگیلویه و بویراحمد در این طرح مشارکت دارند، افزود: این آموزشها در ۸۶ کارگاه آموزشی استاندارد برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این آموزشها به صورت رایگان به دانش آموزان ارائه میشود، گفت: دانش آموزان پس از فراگیری آموزش های پیش بینی شده میتوانند در آزمون مهارت شرکت کرده و مدرک بین المللی را نیز دریافت کنند.
پیش بینی ۱۳ مبلغ در حوزه تربیت کودک در بقاع متبرکه
معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد نیز از آغاز طرح نشاط معنوی در بقاع متبرکه استان خبر داد و گفت: هر ساله این برنامه برای پر کردن اوقات فرغت دانش آموزان برگزار میشود.
حجت الاسلام قاسم مومنی شاد با بیان اینکه این طرح در ۱۳ امامزاده شاخص استان برنامههای مختلفی تدارک دیده شده است، گفت: ۱۳ مبلغ از استان قم که کار تخصصی در حوزه تربیت کودک را انجام می دهند در این طرح حضور دارند.
اعزام دانش آموزان به مشهد مقدس
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هم با بیان اینکه در تابستان امسال ۳۷۰ نفر دانش آموز به اردوی آموزشی و زیارتی به مشهد مقدس اعزام میشوند، گفت: در مرحله اول ۱۶۰ دانش آموز مقطع دوم دبیرستان در رشته علوم انسانی به زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف میشوند.
کاظمی همچنین از برگزاری جشنواره قرآنی باران وحی در تابستان امسال خبر داد و گفت: این جشنواره در ۱۵ رشته برگزار و به نفرات برتر از ۵ تا ۱۵ میلیلون تومان جایزه اهداء میشود.
نظر شما