محمد مرادی روز دوشنبه به ایرنا گفت: ۸۲ درصد برق تولیدی در استان در حوزه خانگی مصرف می شود و دوره مصرفی برق سال گذشته ۵۱۰ مگاوات بود که پیشبینی میشود دوره مصرف امسال به ۵۶۰ مگاوات افزایش یابد.
وی افزود: پارسال سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پاداش به مشترکانی که در مصرف بهینه با شرکت برق همکاری کردند ،پرداخت شد و هر میزان کاهش در مصرف برق در بخش های مختلف خانگی، صنعت و کشاورزی شامل مشوقها میشود.
وی به سازمان ها و ادارات توصیه کرد با توجه به آغاز فصل تابستان به مصرف بهینه برق توجه ویژه داشته باشند.
مرادی در ادامه از اتمام ۹ طرح برق رسانی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان در استان خبر داد و گفت: برنامهریزی برای آغاز برق رسانی به ۱۳ روستای استان با ۴۰ میلیارد تومان اعتبار انجام شده است.
وی تصریح کرد: برق رسانی به ۱۴۱ روستای استان با ۱۱۶ میلیارد تومان اعتبار اصلاح و بهسازی شده است و شبکه برق ۱۸ روستا با ۴۱ میلیارد تومان اعتبار و ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اصلاح و بهینه سازی است .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت:در سال جاری شبکه برق ۱۰۰ روستای استان با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اصلاح و بهنیهسازی می شود .
به گفته مرادی ،عملیات برقرسانی به ۱۰ روستای بدون برق استان با ۱۱ میلیارد تومان اعتبار امسال به بهرهبرداری میرسد.
مرادی در ادامه گفت: تاکنون یک هزار دستگاه پنل خورشیدی میان عشایر استان توزیع شده است و در آینده ۴۲۵ دستگاه پنل خورشیدی جدید میان عشایر توزیع میشود. پیشنهاد خرید ۲ هزار دستگاه جدید پنل خورشیدی توسط شرکت توزیع نیروی برق استان هم ارائه شده است.
براساس تکلیف قانونی دستگاههای اداری موظف هستند نسبت به کاهش ۳۰ درصد مصرف برق نسبت به سال گذشته اقدام کنند.
افزون بر ۱۰ هزار کیلومتر شبکه برق در استان کهگیلویه و بویراحمد احداث شده که کار تامین برق ۲۷۵ هزار اشتراک برق را برعهده دارند. ۲۲۰ هزار اشتراک برق در این استان خانگی و مابقی عمومی، تجاری، کشاورزی و صنعتی است.
قبل از انقلاب اسلامی ۳۰ روستا در استان کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق پایدار برخوردار بود که اکنون این تعداد به حدود ۲ هزار روستا رسیده است.
شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از مشترکین برق این استان طلب دارد.
نظر شما