به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، سردار «اسکندر مومنی» عصر امروز (سهشنبه) در آیین سیزدهمین جشنواره ملی تجلیل از کارفرمایان سلامتمحور، خانههای بهداشت کارگری برتر و شورای هماهنگی خدمات بهداشت به بیمهشدگان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در گام نخست این طرح گرفتاران نجات پیدا میکنند تا از این مصیبت رها شوند و باید تلاش کنیم با اقدامات فرهنگی و آموزشی کسی به این سمت نرود.
این مقام مسوول افزود: طبق پژوهشها ٣٠ درصد کسانی که دچار اعتیاد شدند، اعلام کردند که فکر نمیکردند با یکبار مصرف مواد معتاد شوند یا قدرت نه گفتن نداشتند.
وی تاکید کرد: اقدامات پیشگیرانه دشوار است و اعداد و ارقام متفاوت ارائه میشود؛ در این راه، مسیر درست طرح یاری گران است و همه توافقنامهها با دستگاههاست تا نهادها اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.
مومنی با اشاره به اینکه روند تولید قاچاق و شیوع استعمال مواد مخدر در دهه اخیر افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون حدود ۳۰۰ میلیون نفر معتاد در دنیا وجود دارد و نیممیلیون نفر جان خود را از دست میدهند.
افزایش قاچاق مواد مخدر ویژه نوجوانان و جوانان در فضای مجازی
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: مطابق آمار رسمی سازمان ملل، تولید مواد مخدر در افغانستان ۵٠ برابر افزایش یافته است و این افزایش همزمان با حضور طالبان بوده است، ضمن اینکه تولید شیشه نیز در این کشور افزایشیافته و رتبه نخست تولید تریاک دنیا را کسب کرده است.
وی ادامهداد: شرایط منطقهای و پیرامونی مساعد نیست، بنابراین در حوزه مقابله و پیشگیری باید برنامهریزی کرد.
نظر شما