به گزارش ایرنا از شرکت مدیریت شبکه برق ایران، «مصطفی رجبی مشهدی» افزود: برق بیش از ۹۰ درصد واحدهای صنعتی کشور که تعدادشان نزدیکبه ۵۸۰ هزار واحد است، شامل واحدهای صنعتی و صنفی به ویژه کارگاه های تولیدی کوچک که توسط مردم اداره می شود و از اشتغال بالایی برخوردار است، بدون هیچ محدودیتی در حال تامین است.
وی ادامهداد: اجرا نکردن برنامه مدیریت مصرف برق برای ۵۸۰ هزار مشترک صنعتی و صنفی در تابستان ۱۴۰۱ سبب شد تا این صنایع کوچک با افزایش قابل توجه تولیدمواجه شوند.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشانکرد: امسال نیز با تامین برق پایدار و اجرایی نشدن برنامه های مدیریت مصرف، این واحدهای صنعتی در ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد مصرف قابل توجهی داشتند.
رجبی مشهدی با استناد به آمار بانک مرکزی، گفت: فرآورده های غذایی با رشد تولید ۹۳.۵ درصد در صدر این جدول قرار دارد.
وی ادامه داد: همچنین کالاهای نساجی با رشد ۴۱.۴ درصد، ماشین آلات ۳۱.۱ درصد، مبلمان ۷.۹ درصد، لوازم خانگی ۱۴.۲ درصد و سازه های فلزی با ۲۴.۸ درصد در این فهرست قرار دارند.
بهتازگی «مهدی درفشیان» مدیر مرکز مدیریت بار و انرژی کشور گفت: یکی از نکات مهم برنامههای امسال این است که هر روز یا ساعتی از شبانهروز که پایداری شبکه برق کشور اجازه دهد، بهطور حتم در برنامه مدیریت مصرف گشایشی ایجاد خواهیم کرد. همچنانکه سال گذشته تا پایان تابستان، ۵۸درصد از برنامه اولیهای که با وزارت صمت تفاهم کردیم اجرا شد و ۴۲ درصد از آن اجرا نشد که به معنای گشایش در برنامه و برقرسانی بیشتر است و امسال نیز این موضوع برقرار خواهد بود.
نظر شما