به گزارش خبرنگار ایرنا؛ این رسم دیگری از نیکوکاری در دیار خیراندیشان و واقفان ملایری بود، راهی نورانی که برای چهارمین سال با پهن کردن سفرهای رنگارنگ، سخاوتشان را برای بیماران سرطانی و صعبالعلاج به رخ کشیدند.
خیران سلامت ملایر با برپایی جشنواره غذا به نفع بیماران سرطانی و سخت درمان، صفای باطن و بزرگی وسعت نگاهشان را به نمایش گذاشتند و در این میدان بخشندگی با حضوری خالصانه در کمک به همنوع خود، از یکدیگر پیشی گرفتند.
خیران سلامت ملایر با برپایی جشنواره غذا به نفع بیماران سرطانی و سخت درمان، صفای باطن و بزرگی وسعت نگاهشان را به نمایش گذاشتند و در این میدان بخشندگی با حضوری خالصانه در کمک به همنوع خود، از یکدیگر پیشی گرفتند.چهارمین جشنواره غذا توسط مجمع خیران سلامت ملایر با استقبال پرشور و گسترده خیران و مردم و به همت بانوان نیکوکار برپا شد تا از درآمد حاصل از فروش آن، مرهمی باشند بر دردهای بیماران سرطانی و صعب العلاجی که نگاهشان به عمق وسیع نگاه خیران گره خورده است، جشنوارهای با طعم نیکوکاری که برای خرج کردن این امر خیر و ماندگار، نیاز به هزینه ندارند.
باغ تاریخی سیفیه بارها و بارها میزبان هنرنمایی بانوان نیکوکاری است که فرهنگ بخشش را از سیفالدوله مظهر و نماد وقف، احسان و نیکوکاری فرا گرفتهاند و با هموار کردن این مسیر طلایی، در تلاش هستند فرهنگ نیکوکاری را به نسلهای بعد انتقال دهند، فرهنگی که ملایریها پیشتاز آن هستند و برای کمک به بیماران نیازمند به ویژه بیماران سخت درمان سر از پا نمیشناسند.
بانوان ملایری بارها جشنواره غذا به نفع نیازمندان برپا کردهاند، این بار اما رنگ و لعاب جشنواره غذا آن هم برای چهارمین سال، جور دیگری بود، حضور باشکوه و گسترده مردم و خیران که هیچ چیزی مانع رسیدشان به اهداف بلند آنها نشد تا به واسطه نقشآفرینی مجمع خیران سلامت ملایر، همت عالی و بلندشان در وادی نیکوکاری و کمک به بیماران نیازمند سخت درمان، به مردمان دیار واقفان گوشزد کنند "ای که دستت میرسد، کاری بکن".
ملایریها این بار هم بیادعا مهر و محبتشان را ساری و جاری کردند تا بتوانند هر چند ناچیز دردی از بیماران را درمان کنند.
در کنار این همه شکوه و زیبایی در بخشش و نیکوکاری، بانوان خیّر و نیکوکار ملایر با نمایش خلاقیت، ذوق و هنر آشپزی و ارایه هنر دست خود، روشنیبخش راهی شدند برای بیماران سرطانی که از بد روزگار زندگی برای آنها جور دیگری رقم خورده بود و امیدشان اول به خدا و سپس به دستان پرسخاوت مردمان نیکوکار و خیّر گره خورده بود.
در این کارزار خیّری و نیکوکاری، علاوه بر غرفههای آش محلی، غذاهای سنتی و سالم، پیش غذا، انواع شیرینی و کیک، غرفههای همت عالی ، سرگرمی و گریم کودک، مسابقه نقاشی کودکان، غربالگری فشار خون، محیط زیست ( فروش کیسه پارچههایی برای نان) و بهداشت و تغذیه و اهدای عضو دایر بود تا فضایی متفاوت را برای کمک به بیماران سرطانی و صعبالعلاج مهیا کنند آن هم بدون منت.
در اقدامی نیک و شایسته غرفهها با نام خیران و نیکنامانی همچون حاج حسن توکلی، حاج علی قربان رضایی و شادروانان حاج مهدی بیات، حاجحسین مرادشعبانی، حاجحسین شیرخو، حاجخداداد عظیمی، حاجاصغر شریعتپناه، حاجیه خانم قمر جوکار، حاحیه خانم فرح مظاهری، حاجمحمود معراجیفر، حاج سید حسن هندی، حاجمحمود حمیدی، حاجربیع عبدلی و حاجیهخانم مهین فراهانی مزین شده بود، خیرانی که نام و یادشان در عرصه نیکوکاری و بخشندگی جاودانه شده و همانند مدالی پرافتخار همواره بر بلندای این شهر میدرخشد.
خیران ملایری همانگونه که در امر مدرسهسازی نیکنام و پیشتاز استان همدان هستند، در عرصه سلامت نیز پیش قراولاند و در این جشنواره با برپایی غرفهای با عنوان "همت والا" از خیرانی که تمایل به کمک ویژه به بیماران سخت درمان دارند، خواستند لحظه را غنیمت شمرده و سخاوت خود را اعلام کنند.
ملایریها پیشتاز در فعالیتهای عامالمنفعه
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر در چهارمین جشنواره غذا به نفع بیماران سرطانی و سخت درمان در باغ تاریخی سیفیه ملایر اظهار داشت: این جشنواره با استقبال گسترده مردم روبرو شد که نشان دهنده همت بلند و والای مردم ملایر در امیر خیر است.
"سلمان اسماعیلی" افزود: با برپایی این جشنواره که به همت مجمع خیران سلامت برپا شده، خیرین تلاش میکنند قدری از آلام و درد بیماران را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه این جشنواره علاوه بر کار خیر، یک رویداد بزرگ فرهنگی نیز هست، بیان کرد: ملایریها در تمام ادوار تاریخ نشان دادهاند که اهل فعالیتهای عامالمنفعه و خیریه بودهاند که نشان دهنده بزرگی و عظمت نیت بلند ملایریها است.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: به همت خیران و مردم نیکوکار ملایر، در قالب جشنواره کمکهای قابل توجهی برای کمک به بیماران سرطانی جمعآوری و هزینه میشود.
اسماعیلی گفت: این جشنواره و رویدادهایی از این دست یکی از نیازمندیهای مهم برای کشور و این شهرستان است که موجب ایجاد انسجام و نشاط اجتماعی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مردم ملایر همواره در کار خیر و برپایی رویدادهایی از این دست، مشتاقانه پای کار میآیند، افزود: حس نوعدوستی در ملایر سابقه دیرینه دارد و امیدواریم روز به روز شاهد گسترش امر خیر و کمکهای بیشتر مردم به نیازمندان باشیم.
افتتاح مرکز ناباروری بزودی به همت خیران
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز با اشاره به کمکهای مستمر خیران این شهرستان به حوزه بهداشت و درمان و کمک به بیماران نیازمند، گفت: به همت و پشتیبانی مجمع خیران سلامت ملایر، کمکهای زیادی به بیمارستانهای ملایر انجام میشود که ستودنی است.
"کریم میرزایی" اظهار داشت: اگر بهترین تخصصها را داشته باشیم، اما تجهیزات کافی در بیمارستانها و مراکز درمانی نداشته باشیم، بدون شک قادر به ارائه خدمات شایسته به مردم نخواهیم بود.
وی ادامه داد: به واسطه کمک مجمع خیران سلامت، ساختمان مرکز آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) در حال حاضر تکمیل است و دستگاه آن خریداری شده و و با راهاندازی این مرکز، مشکل بیماران قلبی و اعزام آنها به همدان، رفع خواهد شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر یادآور شد: اورژانس بیمارستان مهر نیز که با مشکلاتی مواجه بود، با ورود خیران در حال بازسازی و اجرا است و تجهیزات توسط وزارتخانه خریدای شده و بزودی راهاندازی میشود.
میرزایی گفت: مرکز ناباروری بیمارستان مهر نیز توسط خیران احداث شده و در هفتههای آینده تکمیل و راهاندازی خواهد شد.
رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر نیز بیان کرد: چهارمین جشنواره غذا به نفع بیمارسان سرطانی و سخت درمان و به همت بانوان خیّر و نیکوکار برگزار شد که درآمد آن در طول سال برای کمک به بیماران سرطانی هزینه میشود.
"عباس آذرهمایون" ایجاد شادی و نشاط اجتماعی، آشنایی هر چه بیشتر با اهداف مجمع خیرین سلامت به عنوان یک نهاد مردمی غیر سیاسی و غیر دولتی، تشویق مردم به انجام کار خیر و کمک و مساعدت به بیماران سخت درمان را از جمله اهداف برگزاری جشنواره غذا برای جهارمین سال عنوان کرد.
وی یادآور شد: امسال جشنواره با ۲۵ غرفه غذا برپا شود که به همت بانوان خیّر، انواع غذاهای متنوع با قیمت و کیفیت مناسب ارائه و درآمد حاصل از فروش غذاها به نفع بیماران سرطانی هزینه خواهد شد.
رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر با بیان اینکه نظارتهای بهداشتی لازم از روند طبخ و توزیع غذا انجام شود، ادامه داد: در کنار غرفههای غذا، غرفههای دیگری همچون نقاشی و گریم کودکان همراه با جایزه، غربالگری، غرفه آموزش تغذیه، مددکاری، اهدای عضو، همت والا برپا و برنامههای متنوع دیگری پیشبینی شد که شاهد استقبال پرشور و گسترده مردم در این جشنواره بودیم.
به گزارش ایرنا؛ مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر سال ۱۳۹۱ تاسیس شد و خیران و نیکوکاران زیادی با این مجمع همکاری میکنند.
نظر شما