معاون استاندار بر اجرای اصولی و فنی سیل‌بندهای حفاظتی یزد تاکید کرد

یزد- ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد بر اجرای اصولی و فنی سیل بندهای حفاظتی شهر یزد با رعایت تمام نکات فنی تاکید کرد.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، محمدجواد ابوالحسینی در نشستی افزود: با توجه به خساراتی که سیل‌های اخیر در استان به وجود آورده، لازم است دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله شهرداری یزد، شرکت آب منطقه‌ای، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و اداره کل مدیریت بحران استان طرح‌های جلوگیری از بروز سیل و همچینین هدایت آن را به صورت دقیق و فنی اجرایی کرده تا در آینده از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.

وی با اشاره به اهمیت تعمیرات و نگهداری پیشگیرانه تجهیزات، زیرساخت‌ها و تاسیسات در پروژه‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، بر لزوم آشنایی کارشناسان فنی دستگاه‌های اجرایی استان با سیستم تعمیرات و نگهداشت تاکید کرد. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد، تعریف طرح پژوهشی به منظور برآورد میزان کاهش خسارات در صورت اجرای سیستم تعمیر و نگهداشت در پروژه‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای را خواستار شد.

یحیی دامن‌خشک، سرپرست مدیریت منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز در این نشست به ارایه گزارشی در خصوص راه اندازی سیستم نگهداشت و تعمیرات پیشگیرانه پروژه‌های این دانشگاه پرداخت و از ضرورت اجرای علم نگهداشت و تعمیرات در بیمارستان‌ها سخن گفت.

وی با بیان اینکه تاسیسات بیمارستان‌ به مثابه قلب بیمارستان بوده و اجـرای مـداوم سیـستم نگهداشت، افـزایش چشم گیر طول عمر تجهیزات بیمارستانی را به دنبال خواهد داشت افزود: تعمیر و نگهداری پیشگیرانه مجموعه فعالیت‌ها و روش‌های منظم و دوره‌ای است که به منظور بررسی وضعیت موجود، به روز رسانی و حفظ تجهیزات در شرایط مطلوب، انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این سیستم به نحوی عمل خواهد کرد که افزایش بهره‌وری و کاهش فرسایش تجهیزات و در نتیجه کاهش هزینه‌های سنگین خرید و تعمیرات قطعه برای مجموعه به حداقل برسد.

در ادامه این نشست دبیر کارگروه نظارت شورای فنی استان یزد عدم اجرای صحیح سنگ چینی سریز بندخاکی سیل بند شماره ۱ پارک کوهستان، کیفیت نامناسب مصالح سنگی در ساخت سرریز، عدم اتصال دیوار سنگی اجرا شده با خاک‌ریز کناری آن، نامناسب بودن شیب شیروانی، برداشت نامنظم در داخل مخزن سیل بند، اختلاف تراز جلو سیل بند نسبت به پشت آن و احتمال رانش خاکریز، قرارگیری مخزن ذخیره آب و خط انتقال شرکت آب و فاضلاب استان در داخل مخزن سیل بند شماره ۲، وجود دهانه های قنات در مخزن سیل بند و انباشت مصالح و نخاله ها قبل از سریز سیل بند را از عمده مسائل و مشکلات این پروژه‌ها برشمرد.

محمد علی ساعت ساز، عدم ارایه نقشه و مشخصات فنی با جزئیات اجرای دقیق، نبود مطالعات هیدرولوژی و ژئوتکنیک و کمبود نیروی فنی جهت نظارت بر اجرای پروژه‌های سیل‌بند با توجه به پراکندگی سیل بندهای احداثی را از دیگر مشکلات احصاء شده در بازدید از سیل‌بندهای حفاظتی شهر یزد نام برد.

حمید دهقان مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد هم در این نشست گزارشی در این حوزه ارائه کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha