۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۹
کد خبرنگار: 1015
کد خبر: 85152030
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه پروژه فاضلاب گناوه نیاز است

گناوه - ایرنا - مدیر آب و فاضلاب گناوه گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه نقاط مشخص و تعیین شده پروژه فاضلاب این شهر نیاز است.

به گزارش ایرنا، عبدالعزیز عبدالهی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران این شهرستان به مناسبت هفته صرفه جویی در آب در پاسخ به خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: در صورت تخصیص اعتبار، برای تکمیل نقشه‌های اولیه پروژه، توسعه در محله نوروز آباد، سه ایستگاه پمپاژ و یک مدول تصفیه خانه هزینه خواهد شد.

وی گفت: تامین اعتبار توسعه و تکمیل این پروژه از طریق اعتبار ملی امکان پذیر است که پیگیری و رایزنی در این زمینه مثمرثمر خواهد بود.

مدیر آب و فاضلاب گناوه افزود: تاکنون از مجموع ۱۶۰ کیلومتر نقشه اولیه پروژه شبکه فاضلاب گناوه، ۱۴۰ کیلومتر اجرایی شده است.

وی گفت: پروژه فاضلاب گناوه در مدت ۱۳ سال راکد و رها شده بود که با روی کارآمدن دولت سیزدهم با اختصاص ۲۶ میلیارد تومان اعتبار از سال گذشته فعال شد.

مدیرآب و فاضلاب گناوه افزود: اعتباری که دولت برای فعال شدن این پروژه اختصاص داد برای ۱۴ کیلومتر بوده است که تاکنون هشت کیلومتر آن اجرا و مابقی آن نیز به تامین اعتبار جدید از محل ماده ۲۳ دارد.

۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه پروژه فاضلاب گناوه نیاز است

وی ادامه داد: در سه ماه نخست امسال ۳۶۵ میلیون تومان اعتبار برای اصلاح، نوسازی و توسعه شبکه‌های توزیع آبرسانی هفت روستا و ۹ منطقه شهری به میزان یکهزار و ۴۲۰ متر هزینه شد.

عبدالهی گفت: خیابان حرم به حرم یکی از نقاط مهم شهر است که نیاز به توسعه دارد که در دست انجام است و برای رفع مشکل آب این منطقه از طریق خط چاهبردی تقویت شده است.

مدیرآب و فاضلاب گناوه اظهار کرد: محله امید از دیگر نقاط این شهر به پنج کیلومتر شبکه گذاری و ۵۰۰ متر شبکه اصلی نیاز دارد.

وی افزود: باتوجه به اینکه ساکنان در محله امید از قبل بدون استانداردهای لازم، منازل خود را به شبکه متصل کرده اند، براساس مصوبه شورای تامین شهرستان مقرر شد که انشعابات غیرمجاز در این منطقه به مجاز تبدیل شود که تاکنون نزدیک به ۵۵ درصد از آنها جهت فرایند مراحل ادارای به این اداره مراجعه نکرده‌اند.

عبدالهی درخصوص مشکل کمبود و افت فشار در برخی محلات این شهر گفت: فرسودگی بخشی از شبکه‌های خطوط انتقال آب باعث ۳۰ درصد هدررفت شده است، نیاز به اعتبار برای نوسازی دارند.

وی افزود: البته در یک سال اخیر چندین محله شهر که کمبود و افت فشار داشتند با اجرای طرح توسعه و اصلاح، برطرف شده است.

مدیر آب و فاضلاب گناوه تعداد مشترک آب شهرستان را ۴۰ هزار و ۴۴۲ فقره و فاضلاب ۱۴ هزار مشترک اعلام کرد.

منابع تامین آب شرب شهرستان گناوه از سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد است که از طریق ۲ خط انتقال موسوم به خط کوثر و خط محرم (برازجان – گناوه) انجام می‌شود.

شهرستان گناوه در کرانه خلیج فارس با جمعیت ۱۱۰ هزار نفر از نقاط گرمسیری کشور در شمال استان بوشهر واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha