به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، رویترز به نقل از یک سازمان ناظر فدرال ضمن اعلام این مطلب افزود: سازوکاری های کنترل و نظارت اداره کسب و کارهای کوچک (SBA) در تعجیل برای پرداخت این بودجه تضعیف شده است.
طبق گزارش دفتر بازرسی اداره کسب و کارهای کوچک در آمریکا، دستکم ۱۷ درصد از کل وجوه مربوط به طرح های دولت شامل وامهای بلایای آسیب اقتصادی ناشی از ویروس کرونا (EIDL) و برنامه حفاظت از چک (PPP) احتمالا در بین افراد کلاهبردار توزیع شده است.
در طول همه گیری کرونا، اداره کسب و کارهای کوچک در آمریکا حدود ۱.۲ تریلیون دلار صرف این دو برنامه کرد.
اداره کسب و کارهای کوچک رقم بیش از ۲۰۰ میلیارد دلاری ارائه شده توسط سازمان دیده بان مذکور را رد کرده و گفته که بازرس کل در برآورد رقم کلاهبرداری شده اغراق کرده است.
این اداره افزود: کارشناسان این رقم را ۳۶ میلیارد دلار برآورد می کنند و ۸۶ درصد این کلاهبرداری ها احتمالا در سال ۲۰۲۰ در زمان دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا رخ داده است. جو بایدن در ژانویه (دی/ بهمن) ۲۰۲۱ ریاست جمهوری را برعهده گرفت.
بازرس کل ارقام سرقت شده در برنامه FIDL را بیش از ۱۳۶ میلیارد دلار و برای برنامه ppp به میزان ۶۴ میلیارد دلار برآورد کرده است.
رویترز نوشت: آمریکا در حال بررسی بسیاری از پرونده های کلاهبرداری مرتبط با برنامه های کمکی دولت است. در ماه مه (اردیبهشت/ خرداد) ۲۰۲۱، مریک گارلند، دادستان کل آمریکا، یک کارگروه نیروهای ویژه مبارزه با کلاهبرداری در برنامه های کووید-۱۹ را راه اندازی کرد.
سال گذشته، وزارت دادگستری آمریکا کوین چمبرز دادستان فدرال را برای هدایت تلاشهایش در زمینه انجام تحقیقات در مورد طرحهای کلاهبرداری ادعایی با هدف دور زدن برنامههای کمک دولت در دوران همه گیری تعیین کرد.
سپتامبر ۲۰۲۲، بازرس کل وزارت کار آمریکا گفت که کلاهبرداران احتمالاً ۴۵.۶ میلیارد دلار از برنامه بیمه بیکاری را در طول شیوع ویروس کرونا با استفاده از تاکتیکهایی مانند استفاده از شماره تامین اجتماعی افراد متوفی، سرقت کردهاند.
همچنین در ماه سپتامبر (شهریور/ مهر)، دادستانهای فدرال دهها نفر را به سرقت ۲۵۰ میلیون دلار از یک برنامه کمکهای دولتی متهم کرد. قرار بود از این کمک ها برای کودکان نیازمند در طول همه گیری استفاده شود.
نظر شما