به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از رسانههای عراق، مردم مسلمان این کشور همراه با زائران خارجی حرمین شریفین امام حسین(ع) و حضرت اباالفضل العباس(ع) از ساعات اولیه بامداد امروز با حضور در بین الحرمین و صحنها و حرمین مطهرین خود را برای برگزاری هرچه باشکوه تر شدن این مناسبت آماده کرده بودند.
نماز عید قربان افزون بر کربلای معلی در سایر اماکن مقدس از جمله نجف اشرف، سامرا و کاظمین و همچنین در پارک ها و میدان های عمومی شهرهای مختلف عراق برگزار شد.
بر اساس یک سنت قدیمی در عراق، بسیاری از مردم این کشور بعد از انجام نماز عید قربان٬ به قبرستان وادی السلام رفته و بر سر قبور رفتگان خود فاتحه خوانده و نذورات توزیع کردند.
اهل سنت عراق نیز همزمان با شیعیان این کشور مراسم عبادی عید قربان را در اماکن مقدس خود در شهرهای مختلف به ویژه شهرهایی که از تصرف داعش آزاد شده است، برگزار کردند.
نماز عید قربان در عراق پس از طلوع آفتاب در روز عید اقامه می شود و مسلمانان نماز عید قربان را فرصتی برای تضرع با خداوند متعال و تمسک به ارزش های اصیل اسلامی مانند اخلاص، ایثار و بخشش می دانند.
عراق به خاطر انجام سنت ها و آداب و رسوم خود در عید قربان مانند ذبح حیوانات و توزیع گوشت آنها بین فقرا و نیازمندان و نذری دادن غذاهای لذیذ مانند کباب، بریانی و غیره شهرت دارد.
پس از برگزاری مراسم گرامیداشت شهادت امام حسین (ع) در روز عاشورا و اربعین، گرامیداشت عید قربان در شهر کربلا از بزرگترین مناسبتهای مذهبی است.
زمان نماز عید قربان در عراق بر اساس شهر و منطقه متفاوت است.
نظر شما