به گزارش خبرنگار ایرنا، روحاله شکری اظهار کرد: به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)، تمهیدات ویژه و تشدید نظارتهای بهداشتی بر قصابیها و سردخانههای عرضه گوشت توسط کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان شادگان انجام شد.
وی افزود: در پی بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط، پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت، کارشناسان اداره دامپزشکی و اداره اماکن شهرستان از قصابیها و محلهای فروش گوشت به منظور نظارت بر رعایت موازین بهداشتی در قصابیها یک واحد سردخانه عرضه گوشت به علت رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی پلمب شد.
رییس مرکز بهداشت شادگان با بیان اینکه بیماریهایی مانند تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از دام به انسان از طریق گوشت آلوده منتقل میشود، گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع این بیماری، می بایست در زمان خرد کردن گوشت از دستکش استفاده شود و شهروندان گوشت مورد نیاز را از مراکز مجاز مورد تایید بهداشت و دامپزشکی، تهیه نمایند و حتما گوشت خریداری شده را حداقل ۲۴ ساعت و جگر و قلوه را به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگه دارند و سپس مصرف کنند.
شکری بیان کرد: شهروندان در صورت بروز و مشاهده علائمی مانند: تب، احساس بیحالی، سردرد، درد عضلانی، تهوع، استفراغ، مشکلات گوارشی و در نهایت خونریزی از مخاط و اعضای مختلف بدن حتما به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.
شادگان در فاصله ۷۰ کیلومتری مرکز استان خوزستان واقع است.
شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دارد.
نظر شما