طبق این گزارش، این نظر سنجی موسسه تحقیقاتی گالوپ نسان می هد که این رقم در سال ۲۰۲۱ یعنی پیش از بازگشت طالبان به قدرت ۹۴ درصد بود.
نتایج «گزارش احساسات جهانی ۲۰۲۳» گالوپ نشان میدهد که مردم افغانستان پایین جایگاه را در این گزارش داشته و «کمترین احساسات مثبت» را در زندگی تجربه کردهاند.
به گزارش گالوپ، مردم افغانستان در حالی در صدر فهرست کمترین احساسات مثبت قرار گرفتهاند که طالبان به قدرت بازگشته و زندگی مردم بیش از هر زمان دیگری در یک دهه گذشته بدتر شده است.
به گزارش پنجشنبه شب ایرنا به نقل از تارنمای گالوپ، این گزارش بر اساس بررسیهای انجام شده در میان بزرگسالان ۱۴۲ کشور در سال ۲۰۲۲ و در پنج حوزه استرس، غم، خشم، نگرانی و درد فیزیکی تحقیقاتی صورتگرفته است.
در این گزارش از پاسخدهندگان خواسته شده است تا بگویند که آیا یک روز قبل از انجام این تحقیق احساسات فوق را داشتهاند یا خیر.
به گزارش گالوپ، در سال ۲۰۲۲ چهار نفر از هر ۱۰ بزرگسال در سراسر دنیا گفتند که نگرانی زیاد (۴۱ درصد) و استرس (۴۰) را تجربه کردهاند.
همچنین یک نفر از سه بزرگسال نیز درد فیزیکی زیاد (۳۲ درصد) را تجربه کردند. بیش از یک نفر از هر چهار بزرگسال هم گفتند که غم (۲۷ درصد) و اندکی کمتر از آن گفتند که خشم (۲۳ درصد) را تجربه کردهاند.
نگرانی، استرس و غم همچنان به رکوردی که در سال ۲۰۲۱ ثبت شده نزدیک است اما در سال ۲۰۲۲ یک درصد کاهش داشت.
تعداد کسانی که درد فیزیکی را تجربه کردند یک درصد افزایش یافت اما شمار کسانی که خشم داشتند برای دومین سال متوالی در حد ۲۳ درصد باقی ماند.
این گزارش از بزرگسالان اندونزی، مکزیک، پاراگوئه، فیلیپین، ویتنام، گواتمالا، پاناما، السالوادور، کاستاریکا، مالزی و نیکاراگوئه به عنوان ۱۰ کشوری نام میبرد که در سال ۲۰۲۲ بیشترین احساسات مثبت را تجربه کردند.
همچنین، بزرگسالان افغانستان، سیرالئون، چاد، عراق، گینه، لیبریا، لبنان، ارمنستان، جمهوری دموکراتیک کنگو، قبرس شمالی و اوگاندا کمترین احساسات مثبت را در سال ۲۰۲۲ داشتند.
نظر شما