۵۰ هزار دستگاه ماشین آلات خط تولید در مازندران نوسازی شد

ساری - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران گفت: ۵۰ هزار دستگاه ماشین آلات خط تولید بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی در مازندران با اعطای تسهیلات سرمایه ثابت ۸۰۰ میلیارد تومانی نوسازی شد.

حسن خیریانپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که، ماشین‌آلات خط تولید ۳۹۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط استان نیازمند نوسازی است، افزود: ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل مصوبات سفر استانی رئیس جمهور با همراهی بانک مرکزی برای نوسازی ماشین آلات خط تولید بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی مازندران تخصیص یافت.
وی خاطر نشان کرد: در شهرک‌های صنعتی مازندران یکهزار و ۵۰۵ واحد تولیدی وجود دارد که ماشین آلات خط تولید ۳۵ درصد این واحدها نیازمند نوسازی است.
معاون استاندار مازندران ادامه داد : عمر مفید فعالیت ماشین آلات خط تولید در یک کارخانه کوچک یا متوسط حداکثر ۱۰ سال است، اما خط تولید بسیاری از واحدهای صنعتی استان به دلیل فشارهای اقتصادی و تحریم‌های خارجی سال هاست که نوسازی نشده که این امر عامل مهمی برای از دست رفتن بازار فروش و تولید کالای بی‌کیفیت است.
خیریانپور با بیان این‌که فرسودگی ماشین آلات خط تولید در بلند مدت به دلیل کمبود بازار فروش باعث تعطیلی واحدهای صنعتی می شود، گفت : در سه سال گذشته به دلیل ناتوانی کارخانه داران برای نوسازی ماشین آلات خط تولید، ۳۰ واحد صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان از مدار تولید خارج و تعطیل شدند.

۵۰ هزار دستگاه ماشین آلات خط تولید در مازندران نوسازی شد

وی تصریح کرد : بیشتر تسهیلاتی که در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به واحدهای صنعتی پرداخت می‌شود از نوع سرمایه در گردش باهدف رفع کمبود نقدینگی بنگاه‌های اقتصادی است و بانک‌های عامل در استان رغبت کمی برای پرداخت تسهیلات باهدف به روز رسانی ماشین آلات خط تولید واحدهای صنعتی دارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران با بیان این که، با ابتکار دولت سیزدهم و در سفر استانی رئیس جمهور برای نوسازی ماشین آلات خط تولید مازندران برنامه ریزی های خوبی صورت گرفت، گفت: برای مقابله با فرسودگی خط تولید بنگاه‌های اقتصادی در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران ساز و کارهای لازم برای اعطای تسهیلات ۱۸ درصد با بازپرداخت بلندمدت اتخاذ شده است.
این مقام مسوول اضافه کرد: در صورتی که برای نوسازی خط تولید ۳۹۰ واحد صنعتی در استان اقدامات لازم صورت نمی گرفت این بنگاه های اقتصادی به دلیل تولید محصول بی کیفیت و ناتوانی برای حضور در بازار رقابتی در آینده نزدیک تعطیل می شدند.
به گزارش ایرنا، حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

۵۰ هزار دستگاه ماشین آلات خط تولید در مازندران نوسازی شد

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha