به گزارش خبرنگار ایرنا، لیلا غریب روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران عضو بسیج رسانه افزود:این گروه ها می توانند ظرفیت های موجود در روستاهای خود را از جمله در زمینه های زراعت و باغبانی، بوم گردی و گردشگری فعال کنند.
وی با بیان اینکه فعال سازی این ظرفیت باید با رعایت موازین اخلاقی و اسلامی همراه باشد و نباید محیط سالم فرهنگی روستاها با وجود گردشگران دچار مساله شود،اظهار کرد: محیط فرهنگی روستاها همیشه سالم و مثال زدنی بوده است.
این مسوول گفت: در حوزه کسب و کارهای روستایی باید آموزش های لازم را به افراد مستعد و علاقه مند ارایه دهیم و دستگاه های ذیربط در این زمینه باید به وظایف و تکالیف خود عمل کنند.
وی با بیان اینکه روستاییان از مسوولان مطالبات زیادی دارند که عمده آنها به حق است و باید مورد توجه قرار بگیرد،اظهار کرد: از ابتدای فعالیت خود در مسوولیت امور روستایی استانداری 475 مورد مشکل از روستاییان مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است.
مدیرکل امور روستایی استانداری قزوین گفت: امروز دیگر با تکیه به روش های قدیمی نمی توان مسایل و مشکلات روستاها را مرتفع کرد بلکه باید با استفاده از علم روز و راهکارهای جدید موضوعات روستاها را حل و فصل کرد.
این مسوول همچنین خاطرنشان کرد: سرنوشت مردم به دست خودشان است، اگر بهدنبال آباد کردن روستاها و جلوگیری از مهاجرت مردم به شهر و تغییر فرهنگها هستیم تنها راه آن آگاهی دادن به مردم و هویت بخشی به روستاهاست.
نظر شما