استاندار اصفهان: میانگین مشارکت مردم در انتخابات پس از انقلاب ۷۲ درصد  است

اصفهان-ایرنا- استاندار اصفهان گفت : پایین‌ترین سطح مشارکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی از بالاترین میزان مشارکت در انتخابات مدعیان دموکراسی بیشتر است و میانگین مشارکت مردم در انتخابات پس از انقلاب ۷۲ درصد بوده است.

سیدرضا مرتضوی روز سه‌شنبه در همایش منطقه‌ای آموزش انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در سالن شهید بهشتی (رویش) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:جریان رسانه‌ای دشمن نمی‌خواهد و نمی‌گذارد مشارکت گسترده مردم در انتخابات کشورمان، به‌خوبی در دنیا منعکس شود.

استاندار اصفهان: میانگین مشارکت مردم در انتخابات پس از انقلاب ۷۲ درصد  است

وی ادامه داد: پایین‌ترین سطح مشارکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی از بالاترین میزان مشارکت در انتخابات مدعیان دموکراسی بیشتر است و درحالی که میانگین مشارکت مردم در انتخابات بعد از انقلاب اسلامی ۷۲ درصد است، بطور متوسط سطح مشارکت در انتخابات فرانسه در حدود ۴۲ تا ۴۳ درصد و در انتخابات پارلمانی امریکا تنها ۳۷ درصد می باشد.

وی ادامه داد:مشارکت بالای مردم موجب یاس دشمن می شود و نگاه امیدآفرین در داخل را تقویت می‌کند و در همه انتخابات جمهوری اسلامی، مشارکت حداکثری از اصلی ترین سیاست‌های انتخاباتی کشور بوده است.

وی خاطرنشان کرد:مشارکت گسترده مردم در انتخابات هم در سطح ملی هم در سطح بین المللی افتخار آفرین است و حضور با صلابت مردم باعث می شود دشمن با یک نگاه یاس آلود،در اتاق‌های فکر خودش نسبت به تغییر چیدمان برای مقابله با کشورمان اقدام کند و با نگاه کردن به تیتر رسانه های دشمن پس از انتخابات در ایران می توان به این حقیقت پی‌بُرد.

استاندار اصفهان صداقت و راستی را اصل مهم برای برگزار کنندگان انتخاب برشمرد و گفت:مسوولیت پذیری و قانون گرایی و رعایت عدالت و انصاف و رعایت مصالح ملی اصول اساسی است که باید به بیش از پیش در ایام انتخابات به‌کار بست.

وی تلاش برای رشد و تعالی فرهنگ مشارکت انتخاباتی را وظیفه مهمی برای فرمانداران برشمرد و گفت: تلاش برای امید آفرینی در جامعه با اجرای قوانین و آیین نامه های انتخابات، بدون نگرش قومی و قبیله ای باید انجام شود.

مرتضوی به‌کارگیری افراد آموزش دیده و ایجاد توانمندی در افراد مشارکت کننده در انتخابات را امری ضروری برشمرد و گفت : باید در شعب اخذ رای از افراد با تجربه و خوشنام در کنار افراد جوان استفاده کرد تا انتقال تجربیات نیز صورت بگیرد.

وی تعامل سازنده با تمام افراد موثر در انتخابات را ضروری دانست و گفت: حفظ بی طرفی بدون در نظر گرفتن گرایش سیاسی و دوری از هرگونه تبعیض زمینه ساز مشارکت حداکثری است و برنامه ریزی برای ارتباط با افراد موثر از اقشار مختلف تاثیر گذار ضروری خواهد بود.

وی به حفظ بی طرفی در اظهارنظرها برای جلوگیری از ایجاد شائبه در ذهن ‌ها تاکید کرد و گفت: ایجاد و حفظ روحیه انتقاد پذیری و پاسخگویی و ارائه گزارش های به‌موقع به ستاد انتخابات و رازداری و صیانت از اسرار باید توسط مجریان رعایت شود.

به گزارش ایرنا، سومین همایش منطقه ای آموزش انتخابات با حضور مدیران کل سیاسی،انتخابات و تقسیمات کشوری،فناوری اطلاعات، فرمانداران و مسوولان آموزش انتخابات استان های اصفهان،البرز، چهارمحال و بختیاری،قزوین،قم و مرکزی به میزبانی استانداری اصفهان روزهای ۱۳و ۱۴ تیر در اصفهان برگزار می شود.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha