«فریبا ملکی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: انجام تلاشهایی در امر روشن ساختن ارتباط موجود بین صنعت جهانگردی و استخدام افراد و ارایه آمار و ارقام مربوط، پرهیز و جلوگیری از بروز مسایل دست و پا گیر از جمله موانعی است که در بخش جذب نیروی کار وجود داشته یا احیانا در سازمانها و بخشهای مختلف صنعت گردشگری وجود دارد.
وی اضافه کرد: جهتدهی برای رسیدن به نوآوری، خلاقیت و تشویق به امر تحقیق بیشتر در زمینه صنعت جهانگردی برای رسیدن به شرایط بهتر و جایگزینی نوآوریها، رفع موانع در خصوص مسایل مربوط به صنعت گردشگری از طریق تقویت بخش خصوصی و روشن ساختن و تصریح به قوانین مربوطه را میطلبد.
کارشناس و مدرس گردشگری تاکید کرد: سرمایهگذاری در امور زیربنایی کشور موجب گسترش و توسعه فرودگاهها، جادهها و خطوط راه آهن خواهد شد و در شکوفایی و رونق صنعت گردشگری بسیار مهم و اساسی خواهد بود.
وی همچنین گفت: انجام تلاشهایی برای شناساندن اهمیت صنعت گردشگری به مردم و این که افراد بدانند افراد بسیار زیادی در بخشهای مختلف این صنعت مشغول بکار هستند یا میتوانند بکار اشتغال داشته باشند در توسعه و صنعت گردشگری مهم خواهد بود.
ملکی، در پایان تلاش در جهت افزایش سطح سواد و اجرای برنامههایی برای تعلیم تخصصهای لازم برای بهبود مهارتها، خلاقیتها و خدمات جانبی صنعت گردشگری را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی، ۲ هزار و ۲۰۰ اثر به ثبت رسیده در فهرست آثار ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
نظر شما