مرضیه استکی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه برخی زوجین بدون اینکه بطور واقعی قصد جداشدن داشته باشند برای طلاق اقدام میکنند، افزود: این گونه طلاق ها غیر واقعی است و درصورت اثبات منافع شخصی افراد بدنبال اخذ حکم طلاق، تبعات قانونی برای آن ایجاد خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان افزود: از طرفی در این میان آسیبهای بسیاری به زوجین و فرزندان از لحاظ اجتماعی، حقوقی و سلامت روانی وارد میشود.
استکی بیان کرد: کارشناسان، پژوهشگران، وکلا وقضات لازم است نسبت به بررسی دقیق وموشکافانه دلایل این پدیده در جامعه و ارائه راهکارهای بازدارنده مشارکت کنند.
وی ادامه داد: نتایج این بررسیها همچنین باید از سوی نمایندگان مجلس جهت رفع نواقص قانونی در صحن علنی ارائه شود.
استکی آموزش ومشاوره به زوجین درآستانه طلاق را ضروری دانست و افزود: نهاد خانواده به عنوان کانون مودت، مهربانی وآرامش جایگاه ارزشمندی دارد و رابطه همدلی وصلح در خانواده مورد تاکید دین اسلام است.
وی خاطر نشان کرد: تحکیم خانواده و جلوگیری از وقوع طلاق از مهمترین اولویتهای دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان است و در این زمینه با برگزاری جلسات تخصصی، کمیته ها و کارگروههای متعدد برنامه ریزی شده است.
به گزارش ایرنا و بر اساس اطلس ازدواج و طلاق شهرستان های کشور که این وقایع را از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار داده؛ ۱۹۴ شهر و شهرستان آمار طلاق بالاتر از میانگین کشوری داشته اند.
نظر شما