به گزارش ایرنا از وزارت اقتصاد، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا ۱۷ تیرماه ۱۴۰۲ تعداد ۵۰۲ هزار عنوان مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها به صورت الکترونیک صادر شده است. بر اساس این گزارش بیش از یک میلیون درخواست مجوز نیز در این بازه زمانی در درگاه ملی مجوزها ثبت شده است.همچنین تعداد ۱۷۳ هزار درخواست مجوز در دست بررسی است.
درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، بستری اینترنتی تحت مدیریت دبیرخانه «هیأت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب وکار» است؛ شفاف سازی شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، معرفی مرجع اصلی صادرکننده مجوز هر کسب وکار، سهل کردن شرایط، مدارک و زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، ثبت نام از متقاضیان دریافت مجوز، راهنمایی و هدایت وی به درگاه تخصصی صادرکننده مجوز، پشتیبانی و پیگیری دریافت مجوز موردنظر متقاضی در زمان اعلام شده و پیگیری قضایی در صورت عدم صدور مجوز بدون دلیل موجه از کارکردهای این درگاه است.
این درگاه بر اساس ماده ۷ قانون اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب ۱۳۸۷ و اصلاحات بعدی آن طراحی و راه اندازی شده و مرجع رسمی مجوزهای کسب و کار کشور محسوب می شود.
ثبت درخواست پروانه مشاوره و بنگاه املاک در درگاه ملی مجوزها فعال شد
درگاه ملی مجوزهای کشور در اطلاعیهای اعلام کرد: دریافت پروانه کسب معاملات املاک و مشاوره املاک (کارت مشاوره املاک) میرساند، با پیگیریهای مرکز ملی بهبود محیط کسبوکار و همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و اتاق اصناف ایران امکان ثبت درخواست دو مجوز فوق، از تاریخ چهارشنبه ۱۴ تیرماه در درگاه ملی مجوزها فعال شد.
برای دریافت پروانه کسب مشاور املاک (کارت مشاوره املاک) و بنگاه معاملات املاک، داشتن تاییدیه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و گواهی عدم سوء پیشینه الزامی است.
پیش از این درگاه ملی مجوزها با صدور اطلاعیهای درباره صدور پروانه کسب معاملات املاک و صدور کارت مشاوره املاک اعلام کرده بود به دلیل اینکه گذراندن موفق دوره ثبت اسناد و املاک کشور برای اخذ این پروانه ضروری است اما تا پیش از این، تأییدیه ثبت اسناد برای این پروانه املاک صادر و مطالبه نمیشد، از ابتدای خردادماه ۱۴۰۲ امکان ثبت درخواست پروانه فوق از درگاه ملی مجوزها غیرفعال شده است.
نظر شما