«فرشید ایلاتی» در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با مقایسه روند ساخت در دو شهر طبس و بیرجند، افزود: این دو شهر در حالی در یک استان برای ساخت چهار هزار واحد در نظر گرفته شدند که در طبس قرار بود این واحدها به صورت یکطبقه و در بیرجند به صورت آپارتمانی و واگذاری به چند نفر ساخته شود.
وی با بیان اینکه اجرای هر دو پروژه در یک بازه زمانی آغاز شد، تصریحکرد: در آمار دریافت شده در اسفند ۱۴۰۱، از 2 هزار واحدی که قرار بود در طبس ساخته شود یکهزار و ۵۰۰ واحد به متقاضیان تحویل داده شد و ۵۰۰ واحد باقیمانده حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند.
ایلاتی گفت: اما در بیرجند از 2 هزار واحد که قرار بود به صورت آپارتمانی ساخته شود، تاکنون فقط ۱۵ واحد به متقاضیان تحویل داده شده است؛ این بدین معنی است که ساخت مسکن در طبس که به صورت یکطبقه و با واگذار کردن به خود مردم در حال اجرایی شدن است، بسیار جلوتر و بهتر از بیرجند است.
وی ادامهداد: همین مثال به خوبی نشاندهنده مزایای توسعه افقی و در کنار آن واگذار کردن ساخت به خود مردم است که در نهایت موجب تسریع در ساخت از یک سو و کاهش هزینهها از سوی دیگر میشود.
این کارشناس حوزه مسکن بیانداشت: همچنین در این نوع ساخت این امکان وجود دارد که بتوان معماریهای مختلفی را به کار برد و در واقع شاهد تنوعی در ساخت آنها خواهیم بود.
نظر شما