به گزارش ایرنا، وزیر ورزش و جوانان امروز (یکشنبه) با حضور در مجموعه ورزشی آزادی تهران از روند بازسازی این ورزشگاه بازدید کرد.
سیدحمید سجادی در جریان این بازدید اظهار داشت: امروز بنا داشتم در کنار همکارانم در شرکت توسعه باشم و بازدیدی از عملیات بازسازی و نوسازی ورزشگاه آزادی داشته باشم. البته اینجا فقط بخشی از ورزشگاه است که هم رشته دوومیدانی و هم فوتبال از آن استفاده میکرده؛ برنامه ما این است که دوباره همین اتفاق بیفتد و این ورزشگاه در اولویت برای بهرهبرداری فوتبال باشد و در موارد خاص در اختیار دوومیدانی قرار گیرد. چون این رشته هم نیازمند یک ورزشگاه مجهز و استاندارد است. حدود ۷۲ زون استادیوم آزادی نیاز به بازسازی و ترمیم دارد و امیدوارم با مدیریت خوب شرکت توسعه بتوانیم همزمان با پیشرفت عملیات اجرایی و عمرانی، میزبان رقابتهای ورزشی بهویژه فوتبال هم باشیم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: معمولا در دنیا ورزشگاهها را در زمان بازسازی یا نوسازی تعطیل میکنند اما از همکارانمان در شرکت توسعه و مدیریت مجموعه آزادی خواهش کردیم که همزمان با عملیات عمرانی، رقابتها را هم برگزار کنیم. برای این کار نیازمند یک تصمیم انقلابی و اراده قوی بود و با مشورتی که با هیئت دولت داشتیم، رئیس جمهور محترم و محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور قول همه نوع حمایت را دادند.
سجادی با اشاره به سختیهای برگزاری همزمان رویدادها در آزادی و اجرای عملیات نوسازی گفت: یکی از سختیهای کار این است که اگر بخواهیم مسابقه فوتبال برگزار کنیم، یک روز مختص برگزاری مسابقه است و یک روز مختص خارج کردن ادوات از کنار زمین. بعد از مسابقه هم باید دوباره ادوات به جای خود برگردند. بنابراین از یک هفته قبل از برگزاری یک مسابقه باید هماهنگیهای لازم انجام شود که این سختی کار شرکت توسعه است. این درحالی است که برخی از به طول کشیدن پروسه نوسازی انتقاد میکردند که باید در این نقدها، نکاتی که مطرح شده را هم در نظر داشت. ضمن اینکه ما درحال رایزنی برای تامین منابع مالی مورد نیاز مجموعه هستیم و قول مساعد هیئت دولت را هم را داریم که انشاا... محقق میشود. امیدوارم با تامین منابع مالی، روند کار تسریع شود. خدا را شکر این اتفاق در زمان ما شروع شده و امیدوارم هرچه سریعتر به پایان برسد تا جامعه ورزش کشور از این ورزشگاه استفاده کند. وجود چنین استادیومی در کشور باعث فخر ماست. هنر ما در بهروزرسانی و حفظ و نگهداری آن است. در شرایط عادی و با یک شیف کار و بدون وجود مشکلات مالی، حداقل ۴۵ هزارمتر مربع بازسازی میشود. این درحالی است که ساخت ورزشگاه آزادی ۴ سال طول کشید ولی ترمیم آن چیزی حدود ۳ سال زمان خواهد برد. اما اگر منابع و امکانات موجود باشد، امکان دارد زمان بازسازی به یکسال هم تقلیل پیدا کند.
وی عنوان کرد: برای بازسازی هر بخش از ورزشگاه آزادی طرحهای مختلفی با لوگوهای متفاوت طراحی شده و انشاا... هویتسازی جدیدی برای مجموعه آزادی اتفاق میافتد. اگر صبوری کنیم تا یکسال و نیم دیگر شاهد اتفاقات خوبی در این ورزشگاه خواهیم بود.
وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر این که ورزشگاه تختی هم نیازمند بازسازی است، گفت: این ورزشگاه هم مشکلات خاص خود را دارد. سکوها و سایبان سکوها نیاز به مقاوم سازی دارد. کارهای مربوط به مرمت چمن و پیست ورزشگاه تختی هم در حال انجام است. محیط استادیوم تختی محیط خاصی است و نیازمند ایمنسازی و تدابیر امنیتی است. فدراسیون فوتبال باید نیازهای فنی این ورزشگاه را بررسی کند و اگر این پاسخگوی نیازهای فنی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال بود، هر زمان که آماده بهرهبرداری شود، با کمال میل در خدمت هستیم.
سجادی درخصوص تجهیز آزادی به سیستم کمک داور ویدئویی گفت: برای تجهیز ورزشگاه آزادی به سیستم VAR، به مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال زحمت دادم و اقدامات خوبی هم انجام دادهاند. ظاهرا قرار است در فصل جدید لیگ برتر از وار استفاده شود البته اگر به مشکل خاصی نخوریم.
وی در واکنش به این موضوع که به دلیل تحریمها امکان استفاده از VAR نداریم، گفت: چیزی در این خصوص به من گفته نشده. اما VAR زیاد است. البته اگر صدا و سیما برای من داستان درست نکند و نگوید VAR نه، کمک داور ویدئویی (به شوخی میگوید). همانطور که گفتم شرکتهای زیادی هستند که سیستم کمکداور ویدئویی طراحی میکنند. ما هم شرکتهای دانشبینان خوبی داریم که قادر به ساخت و طراحی این سیستم هستند. مهم این است که استاندارد آن مورد تایید فیفا قرار گیرد. با این حال تاج اقدامات خوبی در این خصوص انجام داده. فدراسیون به من گفته در فصل پیشرو از کمک داور ویدئویی بهرهمند خواهیم شد. امیدوارم این اتفاق رخ دهد. کار فنی و قرارداد آن بر عهده فدراسیون فوتبال است.
سجادی درخصوص تجهیز ورزشگاه آزادی به دوربینهای چهرهزن برای اینکه تماشاگران بتوانند روی صندلیهایی که بلیت آن را خریداری کردهاند، بنشینند هم افزود: انشاا... این اتفاق هم رخ میدهد. یک کار تیمی توسط وزارت ورزش، شرکت توسعه، فدراسیون فوتبال صورت بگیرد تا هوادار بتواند با خیال راحت بلیت بخرد و نگران نباشد که کسی صندلی او را اشغال میکند. به دنبال ایجاد این نظم در مجموعه ورزشی هستیم و مصمم هستیم.
وزیر ورزش درخصوص سقف بودجه باشگاه در فصل نقل و انتقالات و مدیریت هزینه کرد هواداران متمول گفت: با این جزئیات مطلبی به من نرسیده و درخصوص هزینه کرد هواداران متمول گزارشی به دست من نرسیده است. اما علاقهمندم دستورالعمل فدراسیون فوتبال که مربوط به رعایت سقف بودجه باشگاههاست، اجرایی شود و من کلیه معاونان مرتبط خود را ملزم کردم تا در این زمینه به فدراسیون فوتبال کمک کنند تا انضباط و عدالت مالی رعایت شود. ما خود را ملزم به کمک برای رعایت این مسئله میدانیم. اگر قرار باشد افرادی همچون هواداران متمول، این انضباط مالی را خدشهدار کنند، مخالفت خواهیم کرد. همه باشگاهها باید بدانند که همه با یک دستورالعمل یکسان به میدان میآیند و اگر موارد خلافی رخ دهد، به سمت اصلاح میرویم. طبق قانونی که مجلس برای وزارت ورزش نوشته، وظیفه پیگیری داریم و اگر موردی باشد ورود میکنیم تا فدراسیون فوتبال اصلاح کند.
نظر شما