به گزارش ایرنا، استاندار مازندران در این سفر شهرستانی به همراه شماری از مدیران کل ادارات پس از بازدید میدانی از طرح ها، دیدار چهره به چهره با اقشار مردم و نشست با خانواده معظم شهدا، ایثارگران و فعالان اقتصادی، مصوباتی برای حل مشکلات این شهرستان داشته است.
از ویژگی های این سفر شهرستانی این بود که، استانداران مازندران، گیلان و قزوین در بازدید مشترک از جاده" قزوین - رحیم آباد و کلاچای" تاکید کردند این محور مواصلاتی این سه استان با همت جهادی دولت سیزدهم شتاب می گیرد.
جاده" قزوین - رحیم آباد - کلاچای" ۱۴۶ کیلومتر طول دارد که ۵۹، ۱۲ و ۷۴ کیلومتر به ترتیب در استان های گیلان، مازندران و قزوین واقع شده است و به گفته مشاور این طرح تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث آن هزینه شده است.
سید محمود حسینی پور که نمونه یک مدیر انقلابی و جهادی دولت مردمی سیزدهم است تلاش دارد تا در این سفرهای کوتاه مدت با بازدیدهای میدانی خود، نتایج اثر گذار و قابل قبولی را به ارمغان آورد و در این راستا رضایت مردم دلیل بر این مدعاست.
سفر به مرکز استان جهت حضور در ادارات کل برای رفع موانع و مشکلات کاری، همیشه برای مردم غرب مازندران سخت و دشوار بود و آنها همیشه از این موضوع گلایه داشتند اما در دولت مردمی آیت الله رییسی شرایط تغییر کرد و اکنون تمامی مدیران کل ادارات به غرب مازندران سفر می کنند تا با حضور در ادارات شهرستان مشکلات مردم این مناطق را در سریع ترین زمان ممکن برطرف نمایند.
استاندار مازندران با اتخاذ این راهبرد تاکنون به سیزده شهرستان مازندران سفر کرده است که شماری از اهالی این شهرستان در گفت و گو خبرنگاران ایرنا از متد مدیریتی که برای نخستین بار در کشور عملیاتی شده است، ابراز رضایت کردند.
آنان همچنین این متد مدیریتی جهادی را در حل مشکلات هر منطقه بسیار تاثیرگذار دانسته و بر استمرار ادامه این راه و پیگیری مصوبات سفر شهرستانی تا حصول نتیجه تاکید کردند.
کارشناسان معتقدند سفرهای شهرستانی مسوولان موجب همراهی و قوت قلب مسوولان و مردم شده و در پیشرفت امور هر منطقه سهم موثری دارد، حضور در نقاط محروم توام با نظارت میدانی بر کارها و همدلی با مردم توفیق بزرگی است و باید این خدمت رسانی به مردم باید اطلاع رسانی شود چرا که موجب تقویت امید مردم و دلبستگی روزافزون به انقلاب می شود.
رضایت شهروندان از حضور میدانی مسوولان/ مصوبات اجرایی شود
شماری از اهالی شهرستان رامسر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن ابراز خوشحالی از این سفر شهرستانی خاطرنشان کردند : شهرستان های غرب مازندران به ویژه منطقه محروم اشکورات رامسر به رسیدگی بیشتر نیاز دارد و ما اهالی این منطقه از مسوولان دولت مردمی می خواهیم چالش های هر منطقه به صورت ریشه ای بررسی و نسبت به حل آنها جهادی رسیدگی کنند.
رامسر غربی ترین شهرستان مازندران با سبقه تاریخی و گردشگری در غرب این استان واقع است که ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد که حدود بیش از ۵۰ درصد این جمعیت در روستاها اسکان دارند.
نزدیکی جلگه و دریا و طبیعت منحصربفرد از ویژگی های این شهرستان است و بخش کشاورزی و گردشگری یکی از مهمترین فعالیت های درآمدزایی مردم این منطقه به شمار می رود، این درحالی است که این شهرستان یکی از ممهترین شهرستان های مازندران در مقصد گردشگران است که سالانه میلیون ها مسافر به این منطقه سفر می کنند.
یک فرهنگی بازنشسته رامسری با اشاره به سفرهای شهرستانی استاندار گفت: سفرهای شهرستانی مسوولان موجب همراهی و قوت قلب مسوولان و مردم شده و در پیشرفت امور هر منطقه سهم موثری دارد.
محسن دلاوری اصل در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان کرد: حضور مسوولان در نقاط محروم توام با نظارت میدانی موجب تقویت امید مردم و دلبستگی روزافزون به انقلاب می شود.
وی معتقد است مشکلات شهرستان ها از جمله رامسر باید توسط کمیته های تخصصی احصا شود تا مردم هر منطقه شاهد اجرایی شدن مصوبات باشند.
استاندار مازندران در حاشیه بازدید از شهرستان رامسر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : ظرفیت های گردشگری رامسر واقع در غرب این استان با داشتن طبیعت منحصربفرد و تمدن متعالی و مردمان مهمان نواز طبق برنامه ریزی های انجام احیا می شود.
سید محمود حسینی پورنوری احیای همه جانبه ظرفیت های رامسر را از جمله برنامه سیزدمین سفر شهرستانی خود در رامسر برشمرد و افزود : تاکنون از ظرفیت های رامسر بدرستی استفاده نشده اما باید برای بهره مندی از قابلیت های آن تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی اظهارداشت: راه اندازی خط پروازی عمان به رامسر در هفته گذشته از اقدامات راهبردی استان مازندران بوده است که پیوست این راه اندازی خطوط پروازی دیگر از کشورهای عربی، همسایگان دریای خزر به این فرودگاه و دیگر فرودگاه های استان باز خواهد شد.
استاندار مازندران قرارداد ۴۰ میلیون دلاری برای احداث شهر سلامت رامسر توسط یک سرمایه گذار عربی را دیگر برنامه استانداری برای تحقق ظرفیت رامسر برشمرد و گفت : این شهرک همه امکانات لازم مربوط را دارد که برای آن جذب گردشگران کشورهای اروپایی و عربی و کشورهای آسیای میانه هدفگذاری شده است.
حسینی پورنوری تصریح کرد : به طور کلی مسوولان امر، رامسر را به عنوان یکی از شهرهای اصلی مقصد گردشگری در مازندران تعریف کردند و قدمت زیاد آن در حوزه گردشگری و طبیعت منحصربفرد و مهمان نوازی مردم با فرهنگ آن سبب شده تا این شهرستان محور گردشگری استان تبدیل بشود.
وی با بیان این که با این ویژگی ها هنوز این شهرستان مورد توجه جدی قرار نگرفته اظهارامیدواری کرد با کمک مسوولان شهرستان و استانی رامسر به عنوان محور گردشگری بین المللی تبدیل شود.
مقام عالی دولت در مازندران در ادامه این سفر به دهستان محروم اشکورات رامسر رفت و با از نزدیک با مردم این اهالی گفت و گو کرد و در جمع اهالی روستای "تمل" این دهستان بر ضرورت حل مشکلات دیرینه آنان تاکید کرد.
حسینی پورنوری خاطرنشان کرد: از این که کمتر توانستیم تاکنون در جمع مردم این اهالی حضور یابیم عذر می خواهیم و به شما مردم متدین و ولایتمدار و سخت کوش بدهکاریم.
وی اظهارداشت: با برنامه ریزی های انجام گرفته در دولت مردمی سیزدهم حسب راهی که رئیس جمهور برای کارگزاران در نظر گرفتند محرومیت زدایی، حضور در میان مردم و فقر زدایی است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین کارهای برای رفع غربت این اهالی یازده روستای دهستان اشکور باید انجام گیرد تکمیل انواع طرح ها به ویژه طرح های مربوط به حوزه راه است.
استاندار مازندران تصریح کرد : وظیفه مسوولان منطقه این است به طور پیوسته از روستاهای این دهستان بازدید داشته باشند و در اجرای طرح ها نظارت کنند چرا که اهالی این منطقه نقش بسیار زیادی در دفاع کیان اسلام و پیروزی انقلاب داشتند.
در این سفرهای شهرستانی، هر یک از مدیران کل ادارات با حضور در ۲ تا سه روستای این شهرستان، مسائل و مشکلات مردم و روستاها را بررسی و شناسایی کردند و برای جمع بندی و تصمیم سازی جهت برون رفت از آن ها در جلسه شورای اداری ارایه شد تا مسائل در زمان های تعیین شده و با راهکارهای مصوب، حل و رفع شود.
حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران و هیات همراه در این سفر از واحدهای تولیدی بخش دالخانی شهرستان رامسر بازدید و با حمایت از تولید کنندگان در روستاهای شهرستان، رفع موانع تولید و توسعه کشت های گلخانه ای تاکید کرد.
استاندار مازندران در جلسه شورای اداری این شهرستان سرمایه گذاری را لازمه شکوفایی ظرفیت ها و توسعه همه جانبه این شهرستان دانست و تاکید کرد که باید بستر این مهم باید در این منطقه فراهم بشود.
به تاکید وی پای کار آمدن مسوولان رامسر در درجه اول برای توسعه بخش کشاورزی و صنعتی و گردشگری ضرورتی است اجتناب ناپذیر.
حسینی پورنوری تاکید کرد : با توجه به ظرفیت های موجود برای این شهرستان، اولویت اول آن گردشگری است و برای گردشگری صنعتی برنامه ریزی کردیم و شرایط این شهرستان برای ایجاد این نوع گردشگری عالی است.
وی به سرمایه ۴۰ میلیون دلاری یک سرمایه گذاری عربی در بخش گردشگری سلامت رامسر اشاره و بر ضرورت ادامه این سیاست گذاری در ابعاد مختلف این شهرستان تاکید کرد.
بخش خصوصی باید پای بیاید
حسینی پورنوری تاکید کرد : برای تحقق موارد یادشده پای کار آوردن بخش خصوصی و مولدسازی است و املاک مازاد دولتی باید شناسایی و تعیین تکلیف شود.
استاندار مازندران همچنین در جلسه بررسی توسعه گردشگری رامسر افزود : بخش خصوصی باید پای کار بیاید از حالت سنتی باید خارج شد و طرفیت های گردشگری در رامسر سنجش شود.
وی تصریح کرد : اداره کل گردشگری استان باید برای شکوفایی ظرفیت های بخش گردشگری این شهرستان غرب مازندران پای کار بیاید و در رامسر خیمه بزند نه آنکه در مرکز استان بنشیند.
حسینی پونوری با بیان این که متاسفانه بخشی از فعالان گردشگری به خارج از استان رفته اند و گلایه زیادی دارند، افزود : اگر دیده می شود در نقطه ای از کشور صنعت گردشگری رشد کرده بدانید متولیان گردشگری به خوبی درخشیده اند.
وی بر لزوم داشتن برنامه و راهبردی در باره صنعت گردشگری رامسر تاکید و اضافه کرد : در این بخش نباید هر کسی به دلخواه خود جزیره ای فعالیت داشته باشد باید با ارائه راهبرد و برنامه ریزی هدفمند برای رونق صنعت گردشگری گام های اساسی برداشته شود.
لزوم تهیه سند آمایش گردشگری
استاندار مازندران اظهارداشت : نباید به سادگی از پرواز بین المللی عمان به رامسر گذشت، باید همه کمک کنند به مدت سه ماه سند آمایش گردشگری این شهرستان تهیه شود در این سند همه صاحب نظران و نخبگان همکاری کنند تا بدانیم جایگاه گردشگری در رامسر در چه رتبه ای است و افق دید مان برای آینده چیست.
به گفته وی نباید هیچگونه موانع و مشکلات بر سر راه فعالان گردشگری ایجاد شود و بخش خصوصی هم در حوزه گردشگری راه خودش را پیدا می کند این تاکید رئیس جمهور است.
کارگروه حرفه ای ایجاد شود
حسنی پونوری بر ضرورت فعال شدن گردشگری دریایی تاکید کرد و افزود : البته اقداماتی مانند راه اندازی هفت جزیره گردشگری در رامسر و در دیگر نقاط مازندران در حال شکل گیری است.
مقام عالی دولت در مازندران معتقد است کارگروه حرفه ای در رامسر شکل گیرد تا بتواند متناسب با آن فرصت های سرمایه گذاری در بخش های مختلف فراهم شود چرا که
در حوزه گردشگری سرمایه گذار زیاد داریم منتهی راهبری خوبی در این بخش نداریم.
استاندار مازندران روز گذشته در سیزدهمین سفر شهرستانی خود در راس هیاتی شامل معاونان استانداری، مدیران ستادی و استانی به شهرستان رامسر سفر کرد.
به گزارش ایرنا، استاندار مازندران و مدیران استان در این سفر از روستاهای محروم منطقه بازدید کردند.
در این سفرهای شهرستانی، هر یک از مدیران با حضور در ۲ تا سه روستای این شهرستان، مسائل و مشکلات مردم و روستاها را بررسی و شناسایی کردند و برای جمع بندی و تصمیم سازی جهت برون رفت از آن ها در جلسه شورای اداری ارائه شد تا مسائل در زمان های تعیین شده و با راهکارهای مصوب، حل و رفع شود.
مصوبات این جلسات به دستگاه های متولی ابلاغ و پیگیری های لازم برای اجرای آن با جدیت صورت خواهد گرفت.
رامسر واقع در غرب مازندران و بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما