"جلال رحیمی بیدک" روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ۲۵ درصد از نوآموزان مناطق مختلف استان اعم از روستایی، عشایری، حاشیه شهرها و خانواده های بی بضاعت به دلایلی در دوره یک ساله "آمادگی پیش دبستانی" شرکت نکردند.
رحیمی بیدک با اشاره به ضرورت آموزش همه نوآموزان متقاضی ورود به کلاس اول ابتدایی ادامه داد: مسوولان شهرستانی و مناطق ۱۳ گانه استان موظف هستند از ابتدای تیر تا پایان شهریور سالجاری، با شناسایی نوآموزان بازمانده دوره یک ماهه تدوین و برگزار کنند.
وی گفت: پوشش نوآموزان در دوره پیش دبستانی، به مدت یک سال انجام می شود و این نوآموزان پس از آمادگی وارد کلاس های درس مدارس می شوند.
معاون آموزش ابتدای تاکید کرد: دوره پیش دبستانی، مهارت های اجتماعی کودکان را افزایش داده و ضمن اینکه نوآموزان در مراکز پیش دبستانی، به یادگیری و تجربه می پردازند، روش های ارتباط با دیگران را هم یاد می گیرند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی کهگیلویه و بویر احمد پیش تر در گفت و گو با ایرنا گفت: تا دهه اول تیر سالجاری ۹۶ درصد نوآموزان استان مورد سنجش یا ارزیابی سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی قرار گرفته اند.
وی نوآموزان هدف را بیش از ۱۵ هزار نفر برشمرد که حدود ۱۰۰ نفر عوامل اجرایی در طول پنج ماه گذشته درگیر ارزیابی و سنجش نوآموزان استان بودند.
نظر شما