به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد حسینی نژاد روز سه شنبه به خبرنگاران افزود: تجهیز مشترکان بخش کشاورزی استان سمنان به کنتور هوشمند و کنترلپذیرکردن مصرف این بخش به منظور تحقق اهداف تعیین شده از طرف شرکت توانیر اجرایی شد.
وی افزود: پس از شناسایی و رده بندی مشترکان بخش کشاورزی استان سمنان، براساس اولویت های موجود، تعداد ۲ هزار و ۸۷۷ اشتراک با تعرفه ۳۰۱، شامل چاه های کشاورزی و پمپاژهای ثانویه در برنامه کنترلپذیری قرار گرفت و شرکت توزیع برق استان موفق به ایجاد امکان کنترلپذیری برای کلیه مشترکان این بخش شد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویت های اصلی شرکت توزیع برق استان سمنان در مدیریت اوج بار مصرف بخش کشاورزی و چاه های آب که بیشترین مصرف انرژی را به خود اختصاص داده اند، کنترلپذیری و هوشمندسازی است ابراز کرد: این هدف به همت معاونت های فروش و خدمات پس از فروش، مالی و پشتیبانی، بهره برداری و دیسپاچینگ و برنامه ریزی و مهندسی و مدیریت های توزیع برق شهرستان های استان سمنان محقق شد.
وی اضافه کرد: مشترکانی که کنترل پذیر و مجهز به کنتور هوشمند شده اند که از نظر نوع لوازم اندازه گیری ولتاژ ثانویه اتصال CT، ولتاژ ثانویه اتصال مستقیم و یا مشترک تکفاز بودند.
حسینی نژاد تصریح کرد: با تکمیل طرح کنترل پذیری چاه های کشاورزی، بار مصرفی شبکه به میزان ۶۰ کیلووات قابل کنترل شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان تاکید کرد: این شرکت با استفاده از ظرفیت های موجود خود در حال اجرای این طرح برای مشترکان در سایر تعرفه های تعیین شده است.
به گزارش ایرنا، ۴۵ درصد از انرژی برق در استان سمنان در بخش صنعت مصرف میشود و این بخش حدود ۱.۵ درصد از مشترکان را شامل میشود. ۷۰ درصد بار مصرف برق در استان سمنان رویتپذیر محسوب میشود و از این میزان حدود ۱۰ درصد از مصرف کنترلپذیر هستند.
۷۶ و ۱۹ صدم درصد مشترکان استان سمنان مربوط به تعرفه خانگی، پنج و ۹۹ صدم درصد مربوط به بخش عمومی، یک و ۷۵ صدم درصد مربوط به بخش کشاورزی، یک و ۴۲ صدم درصد مربوط به بخش صنعت، ۱۴ درصد مربوط به بخش تجاری و ۵۹ صدم درصد هم مربوط به بخش روشنایی معابر است.
حدود ۴۰۰ هزار مشترک برق از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بهرهمند هستند.
نظر شما