پوشش شبکه ملی اطلاعات در روستاهای دهاقان و شهرضا اصفهان  به ۹۵ درصد رسید

اصفهان - ایرنا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان گفت: پوشش شبکه ملی اطلاعات در روستاهای شهرستان های دهاقان و شهرضا به ۹۵ درصد رسید و تنها ۲ روستای دیگر باقی مانده تا پوشش روستاهای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان‌ها کامل شود.

به گزارش ایرنا، جعفر مطلب زاده روز پنجشنبه در دیدار با نماینده مردم شهرستان‌های دهاقان و شهرضا در مجلس شورای اسلامی با ارائه گزارشی از پیشرفت پوشش روستایی مناطق مختلف استان در دولت سیزدهم، اظهار داشت: با اتصال ۲ روستای دهک و هوک پوشش روستایی این شهرستان‌ها صددرصد می‌شود.
وی با اشاره به نقش مهم عشایر استان در رشد اقتصاد منطقه ادامه داد: استان اصفهان دارای ۱۰ هزار و ۵۰۰ خانوار با جمعیت ۶۰ هزار عشایری است و عشایر استان بیش از ۴۵۰ هزار هکتار مرتع را در اختیار دارند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان بیان اینکه حل مشکلات ارتباطی عشایری از مهمترین اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، افزود: ۶ شهرستان فریدونشهر، چادگان، جرقویه، شهرضا، دهاقان و سمیرم دارای جمعیت عشایری هستند و حدود ۷۰ درصد مناطق عشایری استان از پوشش ارتباطی برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه منطقه عشایری آستانه در شهرستان دهاقان واقع شده است، گفت: احداث سایت آستانه از محل بودجه پروژه خدمات عمومی اجباری روستایی (یو. اس. او) به اپراتور همراه ابلاغ شده و عملیات عمرانی احداث این سایت آغاز شده است.
مطلب زاده اضافه کرد: تاکنون بیش از ۸۵ درصد مسیر برق رسانی به سایت با هزینه ۱۵۰ میلیارد ریال از محل بودجه استانی توسط شرکت توزیع برق استان به دستور استاندار اجرا شده است و تکمیل برق رسانی نیازمند تامین ۱۲۰ میلیارد ریال بودجه است.
سمیه محمودی نماینده مردم شهرستان‌های دهاقان و شهرضا در مجلس شورای اسلامی در ادامه این جلسه گفت: موضوع تامین بودجه را از طریق قرارگاه محرومیت زدایی شهید حاج قاسم سلیمانی پیگیری و حل خواهد کرد.

شهرستان دهاقان با حدود ۳۶ هزار جمعیت در فاصله ۹۶ کیلومتری جنوب غربی شهر اصفهان در دامنه شرقی کوه‌های زاگرس واقع شده ‌و شهرستان شهرضا با ۱۶۰ هزار نفر جمعیت در ۷۵ کیلومتری جنوب استان اصفهان است.

استان افزون‌ بر پنج میلیون نفری اصفهان دارای یکهزار و ۹۳۴ روستا و آبادی با جمعیت نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر است.

نزدیک به ۹۰۰ روستای استان اصفهان بیش از ۲۰ خانوار سکنه دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha