هشت هزار تعاونی در مازندران فعال است

ساری - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، مهم‌ترین راه پیشرفت، پایداری و تداوم شرکت‌های تعاونی را آموزش‌های تخصصی و ترویج و نهادینه کردن فرهنگ تعاون در جامعه دانست و گفت که هشت هزار تعاونی در این استان فعال است.

به گزارش خبرنار ایرنا، علی باقری روز پنجشنبه در نشست تخصصی و تعاملی با فعالان اقتصادی حوزه تعاون استان و جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در ساری افزود: یکی از راهکارهای تحقق شعار سال، توجه بیشتر به رفع مشکلات فراروی واحدهای تولیدی و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران است که به طور قطع برای تحقق این مهم تلاش می شود از تمام امکانات و ظرفیت های موجود به شکل مطلوب استفاده کرد.

وی بیان کرد: ظرفیت‌های گسترده بخش تعاون در استان مازندران، امکان تأثیرگذاری فعالیت‌های مربوط به این حوزه و تاکید قانون اساسی بر سهم تعاون از حوزه اقتصاد، بیانگر توان بالای این بخش در راستای حضور اثرگذار در تولید، کسب ‌و کار و اقدامات مولد است.

وی با اشاره به فعال بودن حدود هشت هزار تعاونی در مازندران، اظهار داشت:‌ با توجه به ظرفیت بالای استان در بخش تعاون، امیدواریم با تلاش بی وقفه شورای هماهنگی بخش تعاون و اعضای آن بتوانیم در راستای توسعه این بخش مهم گام های مثبت و بزرگی برداریم.

هشت هزار تعاونی در مازندران فعال است

مدیرکل تعاون مازندران با بیان اینکه این استان پس از تهران رتبه دوم کشوری در بخش تعاون را در اختیار دارد، گفت: با توجه به رونق کشاورزی و ظرفیت خاص زیرساختی، مازندران استان پیش‌رو در حوزه تعاونی خواهد بود.

باقری ادامه داد: از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران مشغول فعالیتند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

تخصیص ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی

وی افزود: دولت سیزدهم در حوزه مشاغل خانگی اهتمام بسیار جدی دارد و در سال جاری نیز ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار در این بخش به مازندران تخصیص یافت.

وی گفت: با توجه به ظرفیت‌های خدادادی و ظرفیت‌های فراوانی که در استان وجود دارد، باید بتوانیم برای ترویج و توسعه فرهنگ کار گروهی و جمعی، نسبت به تشکیل و گسترش تعاونی‌ها اقدام کنیم.

هشت هزار تعاونی در مازندران فعال است

تسهیلات ارزان‌قیمت به تعاونی‌ها تخصیص یابد

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به اینکه تعاونی‌ها می‌توانند با اثرگذاری مطلوب، کمک حال کشور باشند، گفت: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، تسهیلات ارزان‌قیمت به تعاونی‌ها تخصیص یابد.

علی بابایی کارنامی تصریح کرد: براساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین بحث حمایت از تولید، باید از تعاونی‌ها حمایت شود چرا که دولت سیزدهم شعار "ما می توانیم" را در عمل تجربه کرده است.

با بیان اینکه تعاونی‌ها می‌توانند نقش مهمی در ایجاد توسعه پایدار ایفا کنند، افزود: با تصویب سیاست ‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی و تعیین سهم ۲۵درصد برای تعاونی‌ها در اقتصاد کشور، این بخش فرصت تاریخی برای بخش تعاون ایجاد شده است تا با انسجام بیشتر و حمایت‌های دولتی بتوانند زمینه‌ مناسب برای مشارکت حقیقی مردم در امور اقتصادی کشور ر ا فراهم کنند.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های دولت باید بیشتر به بخش تعاون سوق داده شود، اقدامات بخش تعاون در مازندران را ارزشمند توصیف کرد و افزود: یکی از شاخصه های عدالت اجتماعی، تعاونی‌ها هستند و این تشکل مردمی می توانند با اثرگذاری خوب خود کمک حال کشور باشند.

بابایی کارنامی با اعلام اینکه رونق تعاونی‌ها می‌تواند افزایش سطح اشتغال پایدار در کشور را به همراه داشته باشد، ادامه داد: همگرایی، سبب رشد و تعالی بخش تعاون می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha