موسی عباس زاده محمودی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: تعداد زیادی از خودروها و کامیونهای ناوگان حمل و نقل عمومی کالا و مسافر در سیستان، بدون فعالیت در ناوگان حمل و نقل عمومی، به اخذ سوخت و فروش آن خارج از ضوابط توزیع اقدام میکردند.
وی ادامه داد: با ارسال تراکنش سامانه حمل و نقل مشخص شد چند دستگاه خودرو با توجه به اینکه سوخت روزانه دریافت میکنند، دارای بارنامه صوری از دیگر استانهای کشور هستند اما در سیستان اقدام به اخذ سوخت میکنند.
این مقام مسوول افزود: در همین راستا مقرر شد خودروهای فاقد عملکرد از طریق بررسی سامانه های حمل و نقل و سوخت، شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شوند، تعزیرات حکومتی بررسی میزان تراکنش مربوط به سه ماه آخر زمان اعلام گزارش را از شرکت نفت درخواست کرد.
وی گفت: مشخص شد یک دستگاه خودرو در ماههای شهریور، مهر و آبان مقدار ۱۰ هزار و ۷۷۹ لیتر نفتگاز به ارزش سه میلیارد و ۶۳۳ میلون ریال دریافت کرده است.
محمودی بیان کرد: پرونده در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی زابل رسیدگی و مشخص شد سوخت اخذ شده در قبال بارنامه در ناوگان حمل و نقل عمومی مصرف نشده و به نفع شخصی مورد استفاده قرار گرفته است.
وی بیان کرد: در این زمینه متهم به پرداخت پنج میلیارد و ۸۹۵میلون ریال جزای نقدی محکوم شد.
نظر شما