اعتبارات، چالش افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی در کهگیلویه و بویراحمد است

یاسوج - ایرنا - معاون امور اجتماعی بهزیستی کهگیلویه و بویر احمد گفت: افرداد مبتلا به اختلال هویت جنسی هزینه زیادی برای تغییر جنیست خود پرداخت می کنند که یکی از چالش های مهم این گروه از افراد جامعه است.

به گزارش ایرنا، بیماری دو جنسیتی، عارضه ای است که در آن، فرد هویت جنسیتی خود را نظر به خصوصیات جنسی بدنی اش که از هنگام تولد برای او تعیین شده نمی پذیرد و از لحاظ روانی خود را جزو جنس مخالف می داند.

مساله اختلالات جنسیتی زمانی وارد بحران می شود که فردی دختر باشد ولی روحیات آن پسرانه باشد و یا با وجود پسر بودن ولی احساسات زنانه داشته باشد این افراد در میانه زندگی به یکباره متوجه اختلالاتی در روحیات خود می شوند که بسیاری از این افراد بدلیل نگاه منفی و سرکوبگرانه اجتماع این روحیه خود را بروز نمی کنند و برخی هم تحمل این سردرگمی را نداشته و خود را از این بحران فارغ می کنند.

این گروه بطور معمول به عنوان قشری از جامعه حق زندگی داشته و دارای حقوق شهروندی هستند، اما برخورد سایر افراد عادی جامعه با این افراد به عنوان بیمار باید چگونه باشد؟

"هدایت عظیمی فر" روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه آگاه سازی خانواده و جامعه در خصوص افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی باید انجام شود گفت: اجتماع نگاه انسانی به این افراد داشته باشند و نگاه سرکوبگرانه و منفی نسبت به این گروه اصلاح شود چرا که عامل این تعارض روحی و جسمی افراد خودشان نیستند.

عظیمی فر با اشاره به دیگر راهکارها گفت: تکنیک های شناسایی از طرف نهادهای رسمی اعم از آموزش و پرورش، علوم پزشکی، بهزیستی و ... به خانواده های آموزش داده شود و نهادهای مذهبی مذهبی همکاری لازم در خصوص این گروه از افراد جامعه را داشته باشند.

وی در پاسخ به شناسایی این گروه از افراد جامعه در زمان تولد یا سن نوزادی گفت: تا زمانی که افراد رفتارهای متعارض با هویت جسمی خود را نشان ندهند قابل شناسایی نیستند.

معاون اجتماعی بهزیستی ادامه داد: فیزیک ظاهری بدن این افراد مشخص نیست فقط روح و روان افراد بشدت درگیر است که بعد از انجام آزمایش ها، اختلالات هورمونی نمایان می شود.

عظیمی فر آمار این افراد را متغیر دانست و گفت از سال گذشته تاکنون ۱۳ نفر پذیرش شد و اکثرا بین ۱۵ سال تا ۲۵ سال است اگرچه تعداد این گروه از افراد بیشتر است.

وی با اشاره به پیامد نگاه منفی و سرکوبگرایانه خانواده ها و جامعه به این افراد گفت: تمایل به خودکشی این گروه از افراد جامعه؛ که تغییر جنسیت می دهند و هم کسانی که تغییر جنیست نمی دهند به دلیل بحران هویت و جسمی و روحی، بالا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha