«حشمتالله عباسی» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: توسعه پدیده خشکسالی در سالهای اخیر موجب شد تا دولت سیزدهم نگاه ویژهای به مسئله آب داشته باشد و اقدامات خوب رییس جمهور در شورای عالی آب، منجر به تصویب و ابلاغ قوانین خوب شده است.
وی بیان کرد: در بند ۳ تبصره هشت قانون بودجه سال ۱۴۰۱، دستگاههای اجرایی مکلف به اجرای بازچرخانی آب و استفاده از پساب در صنایع شدهاند و میتوان برخی از صنایع آببر را مجاب به استفاده از پساب کنند.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آبفا استان مرکزی ادامه داد: با توجه به اینکه در این استان صنایع بزرگی مستقر هستند، این طرح در مدیریت مصرف آب و همچنین حل مشکل کمآبی میتواند موثر باشد.
عباسی، ضمن تاکید بر تسریع در روند اجرای استریم (بخش) چهارم مرحله سوم تصفیهخانه فاضلاب شهر اراک، گفت: تکمیل این تصفیهخانه در حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان نقش بسزایی دارد و با برنامهریزی مناسب میتوان زمینه استفاده از پساب و جایگزینی آن به جای آب خام در حوزههای مختلف استان فراهم آورد.
وی عنوان کرد: در بخش فاضلاب علاوه بر تسریع در عملیات اجرا و بهرهبرداری از طرحهای ناتمام، جذب سرمایهگذار و انعقاد تفاهمنامه همکاری با بخش خصوصی و صنایع در استفاده از پسـاب تصفیهخانههای فاضلاب یکی از مهمترین اولویتهای این شرکت در این بخش است.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آبفا استان مرکزی ادامه داد: پیشرفت ۲۲ درصدی عملیات اجرایی تصفیهخانههای فاضلاب در سطح استان، اجرای ۱۲ کیلومتر شبکه جمعآوری و نصب یکهزار و ۶۳۲ فقره انشعاب فاضلاب، اصلاح و بازسازی چهار کیلومتر شبکه، اصلاح ۵۰۰ فقره انشعاب فاضلاب و شروع هفت مورد مطالعات طرحهای فاضلاب در سطح استان از جمله فعالیتهای صورت گرفته در این بخش در سال گذشته است.
عباسی عنوان کرد: امسال، اجرای مدول چهارم مرحله سوم تصفیهخانه فاضلاب اراک به ظرفیت ۱۹ هزار و ۲۵۰ مترمکعب در شبانه روز، مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب خمین به ظرفیت هفتهزار و ۲۷۶ متر مکعب در شبانه روز، تصفیهخانه فاضلاب شهر شازند و آستانه به ظرفیت هفت هزار و ۲۰۰ متر مکعب در شبانه روز، اجرای بیش از یکهزار و ۷۰۰ متر شبکه جمعآوری فاضلاب در شهر ساوه و بیش از یکهزار و ۵۰۰ متر شبکه جمعآوری فاضلاب در شهر آشتیان، اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب به طول یکهزار و ۷۲۰ متر در شهرهای شازند و آستانه از جمله طرحهای در دست اجرای این شرکت در بخش فاضلاب است.
آب مورد نیاز استان مرکزی از ۷۲۶ حلقه چاه، ۴۲ رشته چشمه و ۲۶ رشته قنات تامین میشود و در بخش شهری ۳۳۷ هزار مشترک و در روستاها ۱۶۹ هزار مشترک وجود دارد.
نظر شما