به گزارش ایرنا، محسن افشارچی روز یکشنبه در نخستین کنگره بانوان تاثیرگذار استان زنجان با اشاره به برگزاری جلسات قرآن کریم در زنجان از چند دهه قبل بیان کرد: همین بانوانی که امروز از آنها تجلیل شد، سر منشا همین جلسات قرآنی بودند که افراد بسیاری با حضور در کلاس درس آنها تفسیر قرآن کریم و درس زندگی آموختند.
استاندار زنجان افزود: هر کار فرهنگی یا قرآنی و یا اقتصادی که انجام میشود، اگر درست و پاک باشد، خداوند آن را تثبیت میکند و پس از مدتی کار ریشهدار شده و میوه میدهد.
افشارچی اضافه کرد: یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه شود، حلقههای میانی این جمع هستند، چون هیچ ارتباط دولتی نداشتند اما با همین شرایط یک نهضتی ایجاد کردند، پس حضور این بانوان را ارج مینهیم.
استاندار زنجان در ارتباط با مسئله حجاب و صحبتهای مطرح شده پیرامون آن نیز گفت: ما قریب به ۵۰ سال است که با دشمن در حال جنگ هستیم، البته این شرایط میتوانست طور دیگری هم باشد، اما در آن صورت زندگی ما یک زندگی تمدنی نبود و مجبور بودیم زیر سایه یک تمدن دیگر برویم.
وی تصریح کرد: آن چیزی که امروز به عنوان سبک زندگی و تمدن داریم، یک لبه درگیری است، شما اگر بخواهید حجاب را در چارچوبی غیر از آن چیزی که است، تصور کنید؛ قابل دفاع نخواهد بود، چون فکر و حرکت ما متفاوت است و منظور از این ما ( اسلام) است.
استاندار زنجان افزود: آن چیزی که در اسلام از خانواده یاد شده آرامش و رحمت است و این تعریف با تعاریف جوامع غربی که صرفا زن و مرد را به خاطر مسائل جسمی به هم ارتباط میدهد، متفاوت است.
وی تصریح کرد: پس اگر چنین موضوعی مطرح میشود و حجاب زیر سوال میرود، باید دفاع کنیم، باید جلساتی از این جنس تشکیل شود تا ثابت کنیم هم میتوانیم در زندگی آرامش داشته باشیم و هم در مسائل اجتماعی و فرهنگی سرآمد باشیم.
شهردار زنجان نیز در این مراسم با تأکید بر استفاده از ظرفیت و ایدههای بانون تاثیرگذار در مدیریت شهری افزود: امیدواریم برگزاری چنین برنامههای در شهر منشا اثر باشد.
علیرضا فیروزفر با بیان اینکه مصداق بارز یک بانوی تاثیرگذار در جهان اسلام حضرت زینب (س) هستند، اضافه کرد: شاید خیلی ابعاد شخصیتی ایشان گفته نشده در حالی که از بسیاری ابعاد قابل بررسی هستند از بابت اشرافیت ایشان به علم و فقه ایشان سرآمد بودند، همچنان که در مجلس یزید این موضوع نمودار شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان نیز با اشاره به اینکه قبل از انقلاب زنان در تحریمیترین دوران خود قرار داشتند، بیان کرد: انقلاب اسلامی و فرمان امام راحل به بانوان هویت داد و به آنها جایگاه بخشید تا مدام دنبال سایههای مردانه نباشند.
سید فائزه موسوی افزود: این اتفاق به دختران انقلاب یاد داد که به اندازه درس خواندن مادر باشند و سیاست یاد بگیرند. زنی می تواند جهاد کند که در جایگاه همسر خانوادهاش را به اعتلا برساند و امروز بهانهای برای یادآوری رشادتهای زنانی است که در همین راستا حرکت کردند و جادوانه ماندند.
نظر شما