به گزارش ایرنا با وجود آنکه نازنین زهرا در قامت یک ملی پوش برای اعزام به مسابقات جهانی انتخاب شده هنوز شیطنت های کودکی در نگاه و رفتارش موج می زند اما مصمم است طلسم ناامیدی را بشکند و در رقابت های جهانی پیش رو، روی سکو برود.
او قاطعانه و مصم می گوید "هیچکس حریف من نیست و در رقابت های جهانی، همه را مغلوب خواهم کرد"؛ این دختر ریز نقش و کوچک اندام اما جمله خود را آنچنان با اطمینان گفت که مجاب شدیم او عنواندار جهان خواهد شد.
او تا پیش از رقابت های کشوری در هیچ مسابقه ای حاضر نشده بود؛ برای نخستین بار در مسابقات کشوری و یک مسابقه رسمی حضور یافت اما همه حریفان را مغلوب اراده و استعداد خود کرد و روی سکوی قهرمانی ایران در وزن سوم تکواندو قرار گرفت.
"نازنین زهرا مرادی" دختر نونهال یزدی، علاوه بر پوشیدن پیراهن تیم ملی، مسافر رقابتهای جهانی بوسنی هرزگوین گردید و برای نخستین بار در تاریخ تکواندوی استان یزد تاریخساز شد .
تا پیش از این هیچ ورزشکار زن و مرد یزدی در رشته تکواندو در رده نونهالان موفق به عضویت در تیم ملی نشده بود.
طی سالجاری نونهالان و نوجوانان یزدی در رقابت های قهرمانی کشور در رشتههای مختلف ورزشی درخشیدند که از جمله می توان به دعوت "سوگند کاظم پور" وزنه بردار ۱۶ ساله و ۱۰۰ کیلوگرمی یزد به اردوی تیم ملی و همچنین کسب سه مدال برنز رقابت های کشوری توسط "امیر حسین صحت" وزنه بردار میبدی اشاره کرد.
مرحله سوم رقابتهای انتخابی تیم ملی تکواندو نونهالان کشور در حالی برگزار شد که نازنین زهرا مرادی بانوی خوش تکنیک یزدی پس از برتری مقابل حریفان خود، برای اولین بار در تاریخ استان، جواز حضور در تیم ملی و مسابقات جهانی را کسب کرد.
دختران ملی پوش نونهال تکواندو قرار است به زودی تمرینات خود را برای اعزام به مسابقات جهانی ۲۰۲۳ که به میزبانی بوسنی و هرزه گوین برگزار میشود، آغاز کنند.
نازنین زهرا را به دفتر ایرنا دعوت کردیم و او به همراه مربی خود میهمان ما شد؛ مربی که زهرا خانم معتقد است بخش قابل توجهی از موفقیت خود را مدیون اوست.
وی گفت: ۱۴ ساله هستم و امسال به کلاس هشتم می روم و تمام سعی خود را کرده ام که ورزش، مانع درس خواندنم نشود.
نازنین زهرا ادامه داد: تکواندو را از ۹ سالگی آغاز کردم؛ در کنار منزل ما یک باشگاه ورزشی بود و من بر حسب تصادف به آنجا رفتم و ثبت نام کردم اما هرگز تصور نمی کردم روزی قهرمان ایران و مسافر رقابت های جهانی شوم.
این نونهال قهرمان اعلام کرد که سه خواهر دیگر دارد و برادری ندارد و هیچ یک از اعضای خانواده اش ورزش کار نیستند و فقط پدرش در جوانی مدتی را کیوکوشینگ کار می کرده است.
مسابقات قهرمانی تکواندو نونهالان کشور ۲۶ خردادماه در تهران برگزار شد و از استان یزد ۱۵ نونهال شرکت کرده بودند که نازنین زهرا در وزن سوم حائز رتبه اول شد و مدال طلا را کسب کرد.
او همه هفت حریف قدر خود را با اختلاف امتیاز شکست داد و قهرمان ایران شد؛ نفرات اول به مسابقات جهانی و نفرات دوم به رقابت های آسیایی اعزام می شوند و زهرا خانم بعلت قهرمانی، مسافر رقابت های جهانی در بوسنی هرزگوین شد که شهریورماه برگزار می شود.
این نونهال یزدی آرزوی خود را قهرمانی المپیک اعلام کرد و با اعتماد به نفس بالایی گفت: هیچکس حریف من نخواهد شد و من قهرمان جهان خواهم شد .
مربی این نونهال که نازنین زهرا بخش قابل توجهی از موفقیت خود را مدیون او می داند نیز به ایرنا گفت: ۵ سال است که مربی هست و درجه ۲ مربی گری دارد.
سمیه دهقان که اکنون در حال تربیت ۹۰ نونهال در رشته تکواندو در یزد است اضافه کرد: نازنین زهرا آینده درخشانی دارد، بسیار با استعداد و باهوش است و معتقد است هیچکس در جهان حریف او نخواهد شد و همین اعتماد به نفسش او را قهرمان کشور کرد.
وی ادامه داد: نازنین زهرا رقیبان کشوری خود را با اختلاف امتیاز شکست داد و حساس ترین مسابقه خود را در مرحله سوم برگزار کرد که با اختلاف ۱۲ بر صفر پیروز شد.
وی تلاش های سخت نازنین زهرا را عامل موفقیت وی دانست و گفت: روزی سه ساعت تمرین می کند و بسیار سخت کوش است.
این مربی تکواندو، خصوصیت دیگر زهرا خانم را شکرگذاری مداوم به درگاه خداوند به دلیل کسب این موفقیت اعلام کرد و سهم پدر و مادرش در راهی که در پیش گرفته است را بسیار پر رنگ توصیف کرد.
ناخرسند از برخی بیمهریها
وی حمایت و توجه بیشتر مسوولان ورزش استان از ورزشکارانی مانند نازنین زهرا مرادی را خواستار شد و گفت: موفقیت و کسب مدال طلای این دختر نونهال در هیچ جایی رسانه ای نشد و ایرنا نخستین رسانهای است که با وی گفت و گو می کنیم.
در بررسی که خبرنگار ایرنا انجام داد مشخص شد که پس از کسب مدال طلا و در زمان ورود نازنین زهرا مرادی به یزد هیچکس به استقبال وی نرفت و از هیئت تکواندو و اداره کل ورزش و جوانان کسی از وی تجلیل نکرد و فقط دبیر هیئت به صورت نقدی از این نونهال تقدیر کرد که جای قدردانی دارد.
بررسی فضای مجازی و رسانه ها نیز نشان داد آن طور که شایسته بود از این قهرمان کوچولوی یزدی تجلیل نشد و کسی قهرمانی او را رسانه ای نکرد و گفتگویی با وی انجام نداد.
لازم است مسوولان ورزش و حتی اجرایی استان برای ورزش استان یزد که جایی در رتبه های قهرمانی کشور ندارد (به استثنای فوتبال ساحلی)، ارزش بیشتری قائل شوند و حداقل کاری که می توانند بکنند این است که آنها را مورد دلجویی و توجه قرار دهند.
وقتی یک ورزشکار آن هم در سن ۱۴ سالگی با مدال طلا از رقابت های کشوری باز می گردد بجاست که مسوولان ورزشی و اجرایی استان به استقبالش بروند و نشان دهند که کار او برای آنها ارزشمند است.
نظر شما