به گزارش ایرنا از نمایندگی برنامه جهانی غذا سازمان ملل در ایران، این بودجه قابل توجه به مبلغ ۱.۵ میلیون یورو از طریق اداره کل امور بشر دوستانه اتحادیه اروپا تأمین میشود و حدود ۳۳ هزار پناهنده ساکن در ۲۰ مهمانشهر در سراسر کشور را حمایت میکند.
باتون عثمانی، مدیر کشوری موقت برنامه جهانی غذا در ایران با قدردانی از این اقدام، اظهار کرد: این حمایت ها باعث می شود تا به نیازهای ضروری غذایی پناهندگان آسیبپذیر پاسخ دهیم و در عین حال روحیه انعطافپذیری آنها را برای آیندهای روشنتر تقویت کرده و تأثیر ملموسی بر زندگیشان بگذاریم.
به گفته او، ایران در حال حاضر پس از ترکیه، دومین کشور میزبان پناهنده در جهان است که بیش از ۳.۴ میلیون پناهنده را در خود جای داده است، اما پس از ورود موج جدید مهاجران آسیبپذیر افغان که به دنبال پناهندگی در ایران هستند، فشار اقتصادی بر کشور افزایش یافته است.
طاهینی تاماناگودا که بر عملیات بشردوستانه اتحادیه اروپا در ایران نظارت دارد، نیز گفت:در کنار پناهندگانی هستیم که از کشورشان گریخته اند و کمک اتحادیه اروپا از عملیات برنامه جهانی غذا، تضمین میکند که آسیبپذیرترین پناهندگان، ابزار کافی برای رفع نیازهای اساسی خود را داشته باشند.
به گفته او، پیشبینی میشود تا پایان سال ۱۴۰۲ و پس از تعیین وضعیت بسیاری از افراد تازه وارد، جمعیت مهمانشهرها به ۵۲ هزار نفر افزایش یابد. برنامه ۲ ساله فعلی برنامه جهانی غذا بر تعهد این سازمان به حمایت از کلیه پناهندگان آسیب پذیر ساکن در مهمانشهرها از طریق ارائه کمکهای نقدی بدون قید و شرط برای رفع نیازهای اساسی آنها با تمرکز بر بهبود امنیت غذایی، تاکید میکند.
وی ادامه داد: به لطف حمایت کشورهای اهداکننده، برنامه جهانی غذا از زمان ورود نخستین پناهجویان از افغانستان و عراق در اواخر دهه ۱۹۸۰، به این افراد در ایران کمک میکند و این سازمان تا یافتن راه حلی پایدار به حمایت خود از پناهندگان ادامه خواهد داد.
به گزارش ایرنا، برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد بزرگترین سازمان بشردوستانه در جهان است که در مواقع اضطراری جان انسان ها را نجات داده و از کمکهای غذایی برای ایجاد را هی به سوی صلح، ثبات و رفاه افرادی که در گذر از مناقشات، بلایا و تغییرات اقلیم ی استفاده میکند.
نظر شما