به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، شهریار افندیزاده معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی، به مشکلات ناوگان حملونقل کشور اشاره کرد و درباره کارکرد طرح جامع حملونقل گفت: در تلاشی گسترده برای بهبود و بهینهسازی ناوگان حملونقل و ارتقای پایداری این حوزه پرچالش، معاونت حملونقل وزارت راه و شهرسازی با تمرکز بر طرح جامع حملونقل، به عنوان یک مسیر استراتژیک و محوری، گامهای مؤثری را برداشتهاست.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی هدف اصلی از اجرای طرح جامع حملونقل را تحقق یک نظام پایدار حملونقل در کشور دانست که باعث بهینهسازی ناوگان باری و مسافری و تضمین پایداری این حوزه از جنبههای مختلف میشود.
افندیزاده با تأکید بر اهمیت تعادل میان نیازهای حملونقل کشور و توجه به نیازهای آینده، توضیح داد: معضلات ناوگان حملونقل از جنبههای مختلف قابل بررسی است که عدم تناسب متوازن ناوگان باری و مسافری در شبکه حملونقل، عدم تخصیص بهینه ناوگان که منجر به کاهش ضریب بار در مسیرهای رفت و برگشت شده است و موانع پیشروی نوسازی ناوگان از مشکلات دامنه دار این حوزه به شمار میآید.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی حل بسیاری از این موارد را از نتایج قابل انتظار اجرای موفق طرح جامع حملونقل کشور دانست و به جایگاه طرح جامع حملونقل در نظام برنامهریزی کشور اشاره کرد.
وی افزود: این سند حاوی اطلاعات ذیقیمتی در خصوص مقادیر تعادلی عرضه و تقاضا در افقهای زمانی کوتاه، میانمدت و بلندمدت است و این اطلاعات باعث توسعه زیرساختهای حملونقلی و تخصیص بهینه ناوگان با توجه به تقاضای پیشبینی شده خواهد شد.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: با هماندیشی نهادهای کلان کشوری و همکاری در انجام طرح جامع حملونقل، انتظار میرود که روند بهبود حوزه حملونقل، از جمله ارتقاء کیفیت ناوگان، افزایش سهم ۳۰ درصدی در حملونقل ریلی که در اهداف پایداری به آن تاکید شده و ایجاد امکانات بهینه برای مسافران، به سرعت به نتایج ملموس و مثبت ختم شود و بهرهبرداران از این طرح بزرگ در همه جوانب حیاتی حوزه حملونقل بهرهمند شوند.
نظر شما